Monday, November 29, 2010

Mata Bergerak2..Nak Tengok Orang..Betul ke?

Korang pernah tak alami mata bergerak2 lebih dari biasa? bukan sebelah ajer...tapi kekadang belah kiri dan kekadang belah kanan
Macam Lisa ni..
Mata belah kiri asyik la bergerak2...
lama tau ..bukan sekali dua..
dari semalam lagi..
kenapa erk?
orang kata atau orang tua2 kata..
*kita nak tengok orang*
atau
*orang nak datang rumah tengok kita*
entah la..
betul ke tak..
prinsip Lisa..
dengar boleh...percaya jangan...
Ada sapa2 yang tau?
bukan nak percaya..nak seronok jer..

6 comments:

  1. haah, katanya nyer jugak kita rindu kat org jauh, contohnyer member lama, nak jumpe la tu :)

    ReplyDelete
  2. pernah jugak... tapi akak selalu abaikan je... tapi ada jugak yg terjadi macma tu

    ReplyDelete
  3. hurmm...maybe nk jmpe owg jauh...wallahualam...

    ReplyDelete
  4. for myself pulak biasanya memang betul2 jadilah, kalau mata sebelah kanan bergerak2 ni mesti perkara yang baik2 bakal berlaku, and kalau mata sebelah kiri bergerak2 pulak, perkara yang buruk akan berlaku.

    kebetulan @ tidak, tu kurang pasti tapi memang biasanya betul2 terjadi so bila mata sebelah kiri akak ni bergerak2, hati dah mula tak tenanglah dan sentiasa berhati2.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah