Thursday, November 25, 2010

Kids & Baby Photo CONTEST

Banner contest dari blog SINI


Terima kasih kepada teman blogger yang prihatin..dwaty yang nun jauh di Sabah..wah..kamu..bukan main teruja yer first time kena tag contest mcm ni..Lisa pun teruja nak buat cuma Lisa menggunakan gambar anak buah Lisa la yer....masalah eh dah besar la pulak anak buah Lisa ni..tapi takper kan....gambar Lisa kecik2 memang la takdo..ada la tapi masa tu kan kamera tak canggih mcm sekarang....
Lisa calonkan
si cantik manis buah hati Lisa..
oh..seperti biasa kena jawab soalan yer anak2...
  1. anda mestilah menjadi follower blog ke dua saya iaitu http://sweetlikekisses.blogspot.com/ -beres dah...follow..jangan tak follow..
  2. Anda harus tag 8 orang maksimum tak boleh kurang dan setelah itu harus beritahu mereka yang mereka telah di tag - alahai sapa lak yang nak di tag ni...

Shu Shinju

Kak Pepel

Kak Zamieda

Kak Ina Mail

Ratu Siput

Lieya si mata kucing

Kak Ina Kl

Deqna

*ok dah tag 8 orang...

3. Letakkan banner contest di side bar anda - sudah!

4. Anda mesti sertakan 1 gambar anda masa zaman baby,zaman anda budak2,gambar adik anda, gambar anak anda atau gambar anak saudara anda. - Done..kat atas tu...gambar anak buah sebab anak sendiri tgh membesar dlm perut..

5. Hantar link entry anda di kotak komen entry contest ini..- done

6.Mesti mulakan title entry dengan nama contest - sudah...

7.wajib diberitahu dalam entry ttg contest ini dan hadiah kepada bakal pemenang

8.Tarikh tutup adalah 30 November 2010 dan terpulang kepada saya jika ingin menamatkan contest awal..- Oh ..alert yer kawan2

Hadiah yang bakal dimenangi ialah...

Jeng Jeng Jeng

EARRING dari LAZO DIAMOND JEWELLERY. WHITE GOLD.....Wahhhh!!!!lumayan sehhhh....

Jom tawan2 kita join sama sama...

5 hari jerk lagi...cepat..kalau takde tuan rumah tutup awal contest ni ..jangan marah kalau Lisa menang...

Sharing is Caring!!!!!...


7 comments:

  1. waaa beshnya hadiah dia....menarikkkk

    ReplyDelete
  2. thanks lisa...for the TAG..:)

    Gud Luck yer..:)
    mana tau rezeki baby..:)

    ReplyDelete
  3. semua kene tag...
    jalan kan tanggungjawab..
    hehehe...

    ReplyDelete
  4. alamak dah 2 orang tag mende nie..huhuhu bila nak buat nie...

    ReplyDelete
  5. aduhh...cam nk pitam ni...sebab kena tag 2 kali psl contest ni...anyway thanks lisa sbb igt tag igt ratusiput.ehehehe....akan diusahakanla...ratusiput alergic sbenonya ngan tag.ehehe...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah