Monday, November 29, 2010

Negro Putih..

Selalunya Negro kulit hitam kan..ha..ni Negro kulit putih lak...huhu..ni anak sepupu Lisa..kira anak buah la jgk..abg sepupu Lisa yang bertunang tu punya anak buah..anak kakak dia, kakak dia lak sebaya Along Lisa..rapat la suatu ketika dulu...

geram tak tgok rambut dia?

ini rambut asli dia tau..dan dia ni lelaki..Haikal kalau tak salah nama dia...Along x sayang mulut siap tanya kat mak dia.."Tie..ko makan megi jer ke masa ko mengandung si haikal ni...lain macam lak curl dia sebijik curl meggi...ke ko ada scandal ngan mat Negro..hahahahaha...giler nyer ayat..ye..Along Lisa memang brutal..tu sbb ramai kawan dia...sapa x kenal dia memang x leh tahan ngan ayat dia..walau mcm tu..dia baik..cheh...ampu lebih....

7 comments:

  1. lor...ingatkan pompuan..hihi
    rambut kakak akak yg sulung pun macam ni...seksa nak sikat.

    ReplyDelete
  2. mula2 tadi mmg ingatkan peempuan.. rupanya lelaki ye..

    ReplyDelete
  3. Teringin nak dapat rambut cam tu.kita ni siap pergi buat lagi.susah tau nak dapat rambut cam.kawan akak rambut cam tu, sayang dia potong.

    ReplyDelete
  4. macam rambut anak ati masrif tuh kan.. comel jer

    ReplyDelete
  5. eiii comeinya! kalau gegirl harus ikat reben dah tu, sure cute! hehehe

    ReplyDelete
  6. mmg mulut xinsurance kan, biase nih nk kene babap nih dpt anak rupe gitu br tau akakaaaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah