Tuesday, November 30, 2010

X boleh ke kalau x susahkan orang

Apa hal lak ni kan..takde..
Lisa tgh bengang ngan diorang ni..
mcm2 nak tukar..sampai nak photostat pun nak kena key in password.
menyusahkan ok..
company beli mesin canggih nak memudahkan kerja..bukan nak menyusahkan...orang nak cepat dah jadi lambat buat kerja..ntah apa ntah..
ko nak cut cost ke..nak kurangkan guna cartridge ke..itu ko
punya pasal..bila dah jadi mcm ni semua jadi susah..orang nak cepat buat kerja jadi lambat..x fikir ka.....
bodoh x leh diajar pandai x leh diikut mcm ni la jadinya..

8 comments:

  1. agaknya sebelum ni ada yg menggunakan mesin tu utk hal2 peribadi..kot2 la kann..

    ReplyDelete
  2. memang tension kalau buat benda yang menyusahkan org aja kan

    ReplyDelete
  3. betul2 di saat nak cepat tgk2 org berkenaan xde plak.. tensen la..
    ALL IN ONE

    ReplyDelete
  4. akak pun sama lisa, ambik ni no 5804, cam vavi .lepas tu sapa photostate lupa, minta pinjam pasword akak plak.tak ke cilakak.menyusahkan je.nak jimat kertas katanya.

    ReplyDelete
  5. samalah kita, siap pakai password, katanya nak jimat paper a4.pirahhhh.nak kaya cepat punya company.khe khe

    ReplyDelete
  6. kt tmpt sy kalo nk print colour je kena key in password..kalo b&w..x kisah..kalo nak jimat..guna je recycle paper..unless utk official surat keluar..

    ReplyDelete
  7. susah kan kalau dh camni...nk keje pun tension...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah