Monday, November 29, 2010

Contest Manisnya Senyuman

Wah..sejak akhir2 ni rajin lak nak join contest kan..

tengah blog walking tadi jumpa lak contest ni kat blog INI..jadi terasa nak join lak..menang kalah belakang kira kan...syarat2nya senang jer..katanya x perlu follow dan letak di sidebar tapi mcm x best lak akalu x follow kan..Lisa dah follow dan dah letak kat sidebar utk memori..kang terlupa lak kan...

Banner Contest

1. Buat entry tentang contes manisnya senyuman.


2.Letakkan banner contest di dalam entry dan linkkan ke blog


3.letak satu gambar yang penuh dengan senyuman

4.Bina 1 ayat kreatif ttg gambar berkenaan

5. Tag 2 blog yang lain

6.tinggalkan link entry anda di ruangan komen


(x perlu follow dan letak banner di sidebar)


tarikh tutup

1 JANUARY 2011


Lisa pertaruhkan gambar ni..

Senyuman manis yang bermakna dan menggambarkan hati kita yang sebenar bagi sebuah kemanisan hidup berumahtangga..Hingga Ke akhir hayat..insyallah...


mereka yang Lisa tag :

1. Blogger LAUT CINA SELATAN

2.Ieda Al Habsyi


Semoga berjaya yer...


13 comments:

  1. sis.. syarat ke 3 tak lengkap :) minimun ada 3 orang dalam pic :)

    ReplyDelete
  2. eB@mamaAerish
    - Thanks..dah tukar gambar..syarat tak tepat

    ReplyDelete
  3. ceroi
    - tau dah..kamu mmg takkan buat kalau kena tag

    ReplyDelete
  4. alinac lover
    - Hahahah..ada2 la iena ni..

    ReplyDelete
  5. Aefa
    - yer eh..thanks aefa..dah tukar dah..huhu..semangat berkobar..

    ReplyDelete
  6. ok sis..settle. cantekk pic. :) all da best ^_^

    ReplyDelete
  7. thx tag akak! Insyaallah nnti cik laut buat yee. hehehe :)

    ReplyDelete
  8. blog walking..^^,

    nk jOin gak la contest nie..hehe..pape pon nice blog akk..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah