Friday, May 25, 2012

Cool Station With Dania


Citer dah lama...x ingat tarikh...muahahaha...biasala aku kan...jiwa kacau...eh eh....alasan x leh blah...
ni masa pi Econsave last week ke last 2 week ke ...abaikanlah..janji ada citer ha...
tunggu my dad..dengan Dania..tgok dia tertinjau2 kat situ  kan...aku pu as a mum...hehehe...tanya la dia..
kakak nak ke air tu...dia mula2 malu2 lipas..erm...erm...at last aku tarik dia bawak pi situ suruh dia pilih..kakak nak yang mana...
so..dia pilih perisa Strawberry...then dia pandang aku lagi ngan muka kesian...aku tanya...knp?
boleh x beli lagi 2 utk Uwan and baby?
aku pun....x nak la kecewakan dia terus kata..ok...kakak pilih...

 tingkah laku dia kat situ la membuat aku x sampai hati utk kata NO kat dia....
 malu2 budak ni aku amik gambar dia...aku ckp..dik akak amik gambar nak masukkan dalam blog...
 ni diorang x perasan...aku dah snap lg sekali...
 amboi...happy dia kan...
 perisa bandung utk Uwan...
 Mocha RM3.50
 Bandung RM3.00
 Hong Kong Milk RM3.00

Dania yang sangat happy bila kehendak di tunaikan...
lebar senyum dia...
sesekali boleh yer ...hari2 sorry....ice blended mcm ni boleh mengundang batuk teruk...


5 comments:

  1. like the color....purple...comel jer

    ReplyDelete
  2. Laaa, kat sini kedai cool blog.

    benda sama je.

    ReplyDelete
  3. eh...bile plak kat econsave ada cool station sis???heheheheee....da slalu g pun leh tak pasan....anyway thanks 4 follow my blog yang sgt-2 tak seberape.......

    ReplyDelete
  4. eemm.. setakat ni dak Kakak belum dapat lagi cool blog ni.. memang tak ajar pun, nanti nak semedang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah