Wednesday, May 16, 2012

Souvenir From Travel Agency


Tengahari semalam aku dapat call dari receptionist ckp someone dari Boustead Travel nak jumpa
aik???xde lak aku berjanji - janjian ke apa ngan sesapa dari Travel Agency..
aku pun turun la...kot2 nak bg invoice ke apa..
tgok2...special visit dari Jaslena Yahaya..Manager Corporate Sales...
Lama dah aku x jumpa Kak Jas..dia kenal aku lagi rupanya...last aku jumpa dia 2009..

 dapat souvenir dari Kak Jas..
 cantik...bentuk love..

X tau aku apa nama menatang ni...since guna untuk hang handbag...aku panggil la handbag holder
wakakakakaka...ke aku salah...aku rasa dia ada sepesel name kan...
sapa tau???sila bagi tau aku...dulu pandai aku sebut...ni keterlupaan plak...
apa pun mekasih la Boustead Travel...especially to Jaslina Yahaya..


8 comments:

  1. yg aku tau mmg nama dia handbag holder...ada nama lain pulak ke? adoi la...

    ReplyDelete
  2. bag hanger kot. bestnya.. nak beli satu ni agak mahal jugak kan! ;)

    ReplyDelete
  3. bestnya...dapat la jugak...tak susah dah nak makan

    ReplyDelete
  4. btol la tu aku pn panggil bag holder
    baru jek beli td kt bawah

    ReplyDelete
  5. mdm panggil handbag hook aje.. entah betul ntah tak.. bantai aje ler.. janji maknanya serope..hehehe

    ReplyDelete
  6. mcm2 name ada..
    handbag holder..
    tapi ade gak yg panggil handbag hook..
    lyn ada jugak, tapi cam lupa kewujudannyer.. tak pakai pun.. hahaha

    ReplyDelete
  7. den pun tak tau menatang apo la tuh...hehe

    ReplyDelete
  8. Hehehe.. ai lagilah tak tahu.. tapi cantik... ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah