Thursday, May 10, 2012

Happy Mothers Day

Sangat -sangat terharu bila si anak meghulurkan kad hasil tangan dia sendiri ...


Cukup la dengan sekeping kad yang menggunakan kertas lukisan..
dengan ucapan ringkas 
tiada sambutan..
ini dah cukup bermakna bagi mama sayang
Comel kan lukisan anak aku?
Dania memang berseri2 masa bg aku kad ni...maklumlah..ni hasil kelas seni lukis dia
belakang kad ni dia dapat A+ ko...
Kalau korang confirm bangga kan...aku of cos bangga giler...
Korang dapat apa sempena Mothers Day?

9 comments:

  1. nurul pun suka buat kerja macam ni...suka baca ayat2 dia yg huru hara..hihi

    ReplyDelete
  2. Tengah tunggu father day..hehehehe
    Pernah dapat kad dari anak juga semasa father day..still simpan kat opis..
    Memang rasa best ajer masa tu sebab anak ingat kat kita.......hehehehe.
    salam kenal

    ReplyDelete
  3. cantik lukisan tu, dengan kaler nya, kain kembangnya...

    mesti tersentuh kan prasaan saat terima kad ni....bertuahnya seorang ibu...doakan hany jugak ameen...

    ReplyDelete
  4. mestilah bangga...anak2 munna kecik lagi blm ada yg bersekolah...tak merasa apa2 pun lagi dari anak ...dari en abg adalah

    ReplyDelete
  5. hadiah paling mahal sekali dan ikhlas tauuu

    ReplyDelete
  6. dapat tgk je la org lain dpt kad anak2 dorang bagi. Penuh FB dok update anak buat kad kt mak.. apakan daya.. anak kita jgnkan pandai pegang pensil, pegang botol susu pun kadang2 terlepas lagi. kekekeke

    ReplyDelete
  7. Pernahlah dapat dari anak2.. sebab memang tak pernah nak cakap pasal Hari Ibu pd dorang..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah