Wednesday, May 2, 2012

Family Cyber


Canggih kan? kejadian masa aku nak balik Seremban last week..destinasi kami sama..
suka tgok family ni..mummy eh guna Galaxy Note, anak perempuan guna Ipad and anak lelaki guna Samsung Galaxy Tab 10.01 tu....
huiii...canggih kan?


Berdoa sgt jangan Dania yang nampak..kalau dia nampak sure aku yang pening..
mesti dia akan ckp..
bila mama nak belikan kakak mcm diorang...
haaaaa.....anak korang dah pandai meminta minta? anak aku mmg pandai..dah lama dah...
pas tu kalau melalui atuk eh lg pandai..cucu atuk kan?

8 comments:

  1. ank2 sy lepas satu..satu gajet yg dia minta, maklumlah bebudak cepat je boring dia..tak terlayan, abah diorang je masih guna yg lama...masalah lainnya akan jadi kurang komunikasi sesama mereka..asyik dgn menda tu jerk!

    ReplyDelete
  2. belum lagi tu... dunia IT sekrang ni

    ReplyDelete
  3. perrghhh caya lah!!
    anak aku pandai mintak oreo jek skrg
    hehee

    ReplyDelete
  4. bebudak zaman sekarang....
    nabila tu pun tak padan dgn gitu..handfon mainan tak layan.nak yg betul2 punya...

    ReplyDelete
  5. bebudak kalo nak suh dok diam memang kena kasik mendalah tuelah kalo x takmo dok diam,hahaha ank sy lah tuhhh...

    sy dah kongsikan resepi puding triffle tuh,cubalah nanti dan maaf kalo dah cuba nanti pon tak jadi jugak.

    ReplyDelete
  6. zaman IT sekarang ni kan...gajet sume canggih2 heheeheh....

    mcm ni laa keadaan kalo kat umah...mia ngan ipadnyer, mija ngan tabnye...mak pak ngan henset2 masing....huhuhu...kena buat hari without gajet laaaa....

    ReplyDelete
  7. Weekdays memang tak dapatlah dorang.. weekend pun tetap kena pantau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah