Wednesday, May 9, 2012

Tuan Rumah Kurang Sihat


Blog sunyi sepi...Tuan Rumah kurang sihat..Tonsil Bengkak, Demam dan Jangkitan Kuman
pada paru2...u olls..doakan yang terbaik buat aku...
hari ni baru jer masuk kerja..dengan mcm2 benda nak kena settle...
ni pun berbungkus...dengan baju tebal, shawl lilit kat leher..dah macam kerja dalam freezer dah...sib baik bos aku oversea..
demam dah ok..tinggal batuk ngan tonsil ni jer...memandangkan aku ada history H satu N satu...
makanya Doc decide aku x leh terdedah ngan orang ramai...dua hari MC..
Giler bosan duk rumah ...satu apa pun tak bleh...
Kalau aku refer ke specialist..confirm warded...aduyaiiii.....
Korang...korang dan korang semua...kalau aku ada buat salah selama ni..tolong maafkan aku ye..
doakan yang terbaik buat aku...

9 comments:

  1. semoga cepat sembuh ye.....

    ReplyDelete
  2. semuga cepat sembuh.... makan ubat seperti yang tertera kat plastic ubat tu ya!!!

    ReplyDelete
  3. Zana
    - ubat pun dah abih..kena rujuk ke specialist la plak

    ReplyDelete
  4. SiRIbenMerah
    - thanks a lot dear..

    ReplyDelete
  5. get well soon along..
    jgn lupa mkn ubat..
    lyn dah okey dah

    ReplyDelete
  6. musim la along..kita ni 3 hari melepek seram sejuk demam...dah ok ke ni

    ReplyDelete
  7. walau ni entry lama tapi tetap nak mendoakan SA..
    Moga SA dan kita semua sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah