Thursday, May 24, 2012

Dah Punah


Waaaa...dah 2 hari aku x update kan...busy la u olls...semalam aku kat Ritz Carlton...dept buat teambuilding utk project..so..aku kena pi assist la..So seharian aku takde semalam..
so..aku x tau apa nak update...bahan banyak ni..tp kekangan masa x mengizinkan, aku x tau sempat ke tak aku update banyak2 entry...
meh aku citer pasal kasut kesayangan aku yang dah punah...
sedih la...hancur...dah lama x guna kasut ni sebab guna utk special event je..

 kesian kan...

aku letak kat opis jer pun..tp dah lama x pakai dia jadi mcm ni...
ni semua nak kena mintak kasut baru kat cik abg ni...
agak2 kalau aku mintak dapat x?
ke dapat jawapan mcm ni...
bolehhhhhhh.....boleh blahhhh!!!!
oh...sedihhhhhh


7 comments:

  1. kita pun baru beli kasut, kasut lama dah kopak, aihh sedih

    ReplyDelete
  2. kasut kalau tak pakai pun boleh rosak kan? sedih...

    ReplyDelete
  3. cik abang takkan ckp mcm tu punya....

    ReplyDelete
  4. cubo buek muko sodih sure dapat...hehe

    ReplyDelete
  5. Kalau kasut jarang pakai memang akan jadi macam tu.. ai pun pernah alami.. sedih.. tapi nak buat macam mana kan.. kite beli je yg baru..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah