Wednesday, May 9, 2012

Patut laaaaa.....

Selama ni aku tertanya...what the hell yang buat bil elektrik aku ngan bil air aku mencanak naik amount eh...

Rupa2nya budak2 tu tido bukan la bergelap seperti yang aku sangka selama ni....diorang boleh pasang lampu...

kebetulan la plak aku terbangun tengah malam tadi nak minum air....tgok2 lampu hall terpasang..aku

mcm..wtf...tak banyak citer aku off lampu dan kembali tido....TAPI!!!nak keluar dari rumah aku terperasan

Lampu belakang yang menjurus ke bilik kecik terpasang...aik...malam tadi dah final check dah...

oho....dia pasang lampu belakang pulak...patut la...memang la sewa bilik sekali ngan api air kan...

tapi guna la kepala otak..x kan nak amik kesempatan plak..dah tentu2 aku kena bayar yang extra tuh...

bila mintak tau lak masing2 meroyan...same goes with the water bill...apa ke jadah korang nak pi basuh baju

hari2?ingat basuh baju guna washing machine pakai air liur ke???

Macam ni..TOKEY BALAK PUN LINGKUP DER!!!

Mood> x puas hati....

6 comments:

  1. macam2 hal la kan..
    sabar ajelah..

    ReplyDelete
  2. Eiiiii tensenkan dpt housemate mcm tu.... Slow talk laa ngan depa... Pelik tol tdo ngan lsmpu tepasang... Kalo lieya x leh tdo dah tu....

    ReplyDelete
  3. SiRibenMerah
    - entah la yang...agak nya dah nasib semua problem..

    ReplyDelete
  4. Lieya
    - makin stress along ni Lieya oiii...

    ReplyDelete
  5. makin stress along camni..
    mcam2 hal kan..
    bila lah dorg tu nak kuar yer..
    kurang stress skit

    ReplyDelete
  6. ai tau perasaan you SA..
    bertabahlah bila dapat penyewa macam tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah