Saturday, December 22, 2018

Senyuman Kembali Cantik Di Akmar Orthodontics Sungai Buloh..

Hi korang...

Selamat berhujung minggu...haa..ada yang gantung kuali ke hari ni..sure banyak jemputan kenduri kahwin kan, SA ada je jemputan...tapi tak dapat pergi pun..wakilkan mak abah je...dalam keadaan SA macam ni..memang payah nak pergi mana-mana..badan tak kuat...dah la SA kena kena jaga pemakanan kan...kang kalau makan kenduri kang SA x tau apa menu kan...orang cakap SA terlalu paranoid..takde la terlalu paranoid..SA just trauma dengan uncontrolled hypertension yang buatkan SA terlalu takut dan berjaga-jaga...penat tau 2 bulan ni keadaan on and off..tapi takpe la SA fikir positive je...

okey la SA nak citer tentang klinik orthodontic di Sungai Buloh, klinik pergigian baru yang SA satiesfied sangat-sangat. SA dapatkan rawatan di sini untuk scaling dan tampal gigi yang berlubang..biasa la dah tua-tua ni semua dh rosak dan perlu diperbaiki dan SA tak salah pilih tempat sebab services yang bagus baik dari staff dan doktor..rawatan yang SA dapat pun best sangat. Tak rasa sakit pun dan doktor tu lembut je buat kerja..memandangkan SA buat scaling dan tampalan maka agak mahal la bayaran. Nasib ada elaun dentist dan boleh claim semula...mahal sikit pun takpe la...

Jom SA bawak korang jenjalan kat sini...suka dengan suasana kat klinik ni..tenang je... interior moden dengan warna yang menarik...lembut je mata memandang...


Perfecting your smile...


Bahagian registration


Ada sudut sudut kanak-kanak


Laluan ke bilik-bilik rawatan


Mini pantry untuk untuk patient..bagus kan?


Bilik surgery


Ruang menunggu yang menenangkan..


SA suka juga sudut ni..

Best kan...selalunya perasaan takut akan akan menyelubungi kalau kita pergi mana-mana dentist kan? tapi tak kat sini...takde langsung rasa nervous atau takut nak buat rawatan...SA memang akui SA penakut bab jumpa doktor gigi...tapi kat sini rasa semangat nak dapatkan rawatan..over kan?

Siyesly SA suka..dah experience buat rawatan kat sini dan sangat-sangat recommended...trust me...korang takkan rasa takut untuk dapatkan rawatan kat sini...kalau bawa anak-anak pun ok kat sini..sure anak korang tak takut..

Jom buat appointment

Akmar Orthodontics
Tel : 0361450974
Whatsaap: 0169009068
FB : AO.putraone
IG : AO.putraone

21 comments:

  1. cantik betul tempat ni, kalau tak baca ni mesti ingat rumah dah ni haha

    ReplyDelete
  2. love the interior decoration here, glad you sharing as I can let my friend to know too. Looks comfy and kids can just sit back reading too.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya ruang menunggu. Selesa nampaknya. Akak macam tahu2 je Siqah nak jumpa doktor gigi next year. Hihi. Dekat je ni kat Sg Buloh.

    ReplyDelete
  4. Menarik. Selesa, tenang dan klinik dia samgat exclusive dan style rumah² sangat. Patient jadi relax sahaja untuk jalani rawatan. Baguslah bila klinik ada sediakan semua ni. Lebih selesa. Siap ada sudut party ntk patient. Terbaiklah

    ReplyDelete
  5. wow. Akmar Orthodontics interior is so gorgeous, don't look like a clinic at all. hmm. I wish to visit it one day hehe. It has a home feeling from your pics

    ReplyDelete
  6. Cantiknya interior klinik gigi ni kak. Rasa tenang pulak. Boleh lah cuba ke sini nanti. Sebab ana pun penakut nk jumpa doktor gigi. Ni bila ada doktor yang lembut sure hilang rasa takut tu kan.

    ReplyDelete
  7. Kenapa cantik sangat deko dia. Mesra pengguna dan budak2. Ena memang penakut kalau nak jumpa dentist. Tapi kalau tengok tempat camni at least dapat kurangkan rasa takut tu. Bab scaling gigi memang ena titikberatkan. Setahun sekali mesti checkup. Yelah wajah nak jaga tapi gigi tak jaga macam rasa tak sempurna je.

    ReplyDelete
  8. Cantiknya hiasan dalaman klinik nie. Xnmpk mcm suasana klinik langsung. Mcm mini apartment. Sesuai utk mereka yg jenis takut nk jumpa Dr gigi. Nantilah sy nk cuba dptkan rawatan di sini

    ReplyDelete
  9. WOW! Cantiknya klinik dia. saya suka klinik yang selesa macam ni, especially ada play area untuk kids sebab senang kalau bawak anak-anak pergi sekali

    ReplyDelete
  10. Ok setuju. Nampak ruang klinik gigii ni best dan tenang. Tak delah takut sangat kan. Btw, dah dekat setahun ni blom follow up rawatan gigi. Teringin nak senyuman cantik. Nak usha harga rawatan lah nanti.

    ReplyDelete
  11. Ya Allah.... Cantik sungguh interior design dia. Sungguh kak, auni masa baca entri ni, cakap juga dalam hati "kalau macam ni punya design, orang pun teruja nak jumpa dentist".. Tak nampak macam klinik gigi langsung. Santai je dekorasinya.

    ReplyDelete
  12. bestnya klinik gg macam ni. terasa macam kat rumah la plk..:)

    ReplyDelete
  13. Tak nampak macam klinik gigi pun. Nampak macam spa pula cantik dan kemas. Kalau macam ni punya view, memang tak rasa takutlah nak buat rawatan gigi. Kita memang akan rasa takut dan seriau kalau nak jumpa doktor gigi kan kak .

    ReplyDelete
  14. Wah.. bestnya.. Bila tengok gambar yang akak kongsi ini rasa bersemangat nak ke sini..

    ReplyDelete
  15. faktor utama kalau saya pergi ke dentist tu ialah kalau dia mampu buat lembut2.. hanya doktor yg best je mampu buat tu kak.. nampaknya dentist ni ok

    ReplyDelete
  16. Waaa bestnya klinik dia
    Baguss la klinik ni
    Tak rasa takut sangat nak mai sini hahaha
    Dah la Amni ni seorang fobia dgn doktor gigi hahaha

    ReplyDelete
  17. cantiknya deko klinik gigi ni..tak nmpk cam klinik gigi pun...

    ReplyDelete
  18. cantiknya deko klinik ni...
    biasanya klinik gigi tak la secantik mcm ni,
    yang ni every corner dah nampak instagrammable ..

    ReplyDelete
  19. Oh klinik gigi tu area kat mana?kak pun duduk kat sg buloh, nk tray tgk klinik tu.

    ReplyDelete
  20. dalam banyak2.. dentist org paling takut.. sbb tu klu kllinik swasta kena guan psikologi deco untuk relekskan patient

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah