Monday, December 3, 2018

Top Komentator November 2018



Hi korang...

Hari ni SA ambil kesempatan yang ada ni nak umumkan pemenang top komentator November di blog SA...maaf lambat announce sebab tak sihat sangat...masuk kerja hari ni baru la SA nak announce..

Tahniah buat MIMI AZIRAH yang menjadi pemenang top komentator seterusnya di blog SA...bulan Nov blog SA jatuh merudum..suram tanpa banyak entry..semua sebab kesihatan yang tak mengizinkan..event pun banyak yang SA tolak tak dapat pergi..task review pun SA banyak tolak..moga ada rezeki lain nanti...as usual pemenang sila email details ye...pemenang bulan October masih tak tuntut hadiah lagi...

SA buka kembali Top Komentator untuk pemenang December 2018...sekejapan jer dah hujung tahun kan....tahun ni hujung tahun SA tak pergi mana- mana..kesian Dania...tak dapat bercuti kemana- mana..cuti mamanya habis untuk fisio session kat KPJ....sabar la duhai anak...


18 comments:

  1. tahniah kak mimi azirah.semoga cepat sembuh SA.

    ReplyDelete
  2. tahniah Mimi, amboi bolot semua blog nampaknya hehehe

    ReplyDelete
  3. Harap SA lebih sihat lepas nie ya.. take care. Tahniah buat Mimie..

    ReplyDelete
  4. wah tahniah mimi lagi. byk juga mimi menang ni sana sini terngiang2 nama mimi hihii

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang.. Sha doakan semoga Akak akan diberikan kesihatan yang lebih baik.. Aamiin..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dak mimi. Rajin support bw blog kengkawan. Utk kak SA semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  7. Wahh tahniah semuaa. Sorry kak SA lama tak blogwalking ke sini, sibuk sangat sekarang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah