Tuesday, December 18, 2018

Yang Di Tunggu Dah Tiba....Yahooo....

Hi korang...

Ingat x last week SA buat kerja giler dan terjebak dengan sale 12.12, bukan  SA  beli baju ke apa..korang sure tau SA ni memang pencinta novel dan dh ada banyak koleksi novel kat rumah Seremban..adakala pi travel pun SA akan bawak novel...kalau boleh setiap waktu tu memang SA akan membaca..minat membaca tu jatuh kat anak plak...kakak Dania pun suka membaca..kadang xde bahan bacaan dia start baca novel SA..

24 buah novel yang SA beli dari website www.karangkraf.com sempena sales 12.12 last week dah sampai kat rumah hari ni...yang excited tentu la Dania..apa je barang SA sampai memang dia la yg ambilkan..so tinggal lagi 12 buah buku je tak sampai lagi...esok lusa sampai la tu..jenuh nak baca sebab kebanyakkan cerita yang SA pilih memang dari penulis yang best seller..



Cepat betul process dari Karangkraf, bagus service cepat macam ni..boleh shopping lagi nanti kan..novel2 karangkraf memang menjadi pilihan SA...suka betul SA..tak sabar nak balik dan nak pi cari rak buku lagi...rak yang ada ada dah penuh sampai terpaksa SA susun semua novel kat tempat lain..cadangnya nak buat sudut bacaan kat tingkat atas rumah..ada ruang kat situ dan SA cadang jugak nak beli bean bag yang besar tu...leh lepak situ santai2 dan nak pasang kipas siling gak area tu...so anak2 buah balik boleh lepak kat situ membaca..minggu ni insyaallah SA nak pi cari rak yang tinggi skit tu...at least takde la kakak Dania boring kan...boleh dia belajar kat ruang tu nanti...boleh gak dia ajar adik2 sepupu dia membaca dan buat kerja sekolah...so takde la main- main naik tangga turun tangga or lari2 kat rumah...at least diorang boleh buat benda yang berfaedah...

19 comments:

  1. waaaaa.. banyak.. selamat membaca :)

    ReplyDelete
  2. banyaknya buku, selamat membaca kak

    ReplyDelete
  3. Banyaknya ... Nak baca yang mana dulu tu :)

    ReplyDelete
  4. banyaknya novel.. cik ash punya ada shopping tersangkut kat payment malam tu xdapat nak cashout alahai sayang rasa

    ReplyDelete
  5. bnyak tu kak..klu cik nor bertahun baru habis baca tu..haha

    ReplyDelete
  6. hee bestnya. ika terjebak masa 10.10 & 11.11. 12.12 ni tak hehe.
    Selamat membaca SA :)

    ReplyDelete
  7. tu dia.. shopping sakan.. dah boleh buat library ni kak

    ReplyDelete
  8. Best kan dpt beli buku pada harga yg murah... Lepas tu servis hantar pun laju ...

    ReplyDelete
  9. mak aiii banyak tuuu borong! kita pun suka membacaaa, tapi sejak umo da meningkat ni makin tak rajin pulak..hahaha..dulu 1 novel tu boleh habis semalaman...skang sebulan pun belum tentu :p

    ReplyDelete
  10. oh makkk banyaknya kak.. ni nak buat mini library ker apa ni.. heheheh

    ReplyDelete
  11. banyaknya novel kaaaaaaaaaaaaaaa.. hee~ atie suka jugak membaca tapi tak de lah se obses akak barangkali..

    ReplyDelete
  12. Tahniah.Tabiat gemar membaca memang bagus.
    Kalau WP, buku banyak tu 10 tahun belum tentu habis baca.

    ReplyDelete
  13. huuiii bagus..tapi aku tak baca novel hahahha

    ReplyDelete
  14. Pergh!! Banyaknya buku.. sha tak shopping pun masa 12.12 tu.. dok tengok orang pos beli buku je.. Tahniah kak..

    ReplyDelete
  15. wah byknye novel...mmg untungla beli time sale 12.12

    ReplyDelete
  16. waaa..rajinnya nak baca semua buku tu..

    ReplyDelete
  17. lulu ada beli juga.. dari 10.10, 11.11, dan terkini 12.12.. hehe dah lebih seratus novel dari promosi karangkrafmall saja.. berbaloi :)

    ReplyDelete
  18. Banyak ni!!! Selambat membaca kak :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah