Tuesday, December 18, 2018

Yeay Mama Belanja Dominos Pizza

Hi korang...

Kita continue lagi yer citer 2 minggu lepas..bertangguh- tangguh kang banyak draft tak settle..nasib belum ada task blogging yang wajib buat lagi..ada la 2 task yang dateline lambat lagi...gambar pun tak ambil lagi dan bungkusan pun tak buka lagi...bukan malas...tak cukup masa dengan melayan badan yang tak kuat ni...masa kenduri tu pun SA tak berapa larat..tapi gagahkan diri jugak...

So petang tu semua dah kemas- kemas..dah penat2...dan sempena birthday mommy Dida, SA pun order la delivery Dominos Pizza....saje bagi diorang happy- happy, Pizza pun sampai dalam pukul 7.30 macam tu rasanya...yang kecik2 dah mandi dan lepak santai depan tv sambil tengok citer Pontianak Harum Sundal Malam..


Adik Dominos sampai dah...


Tak ingat nama pizza la...Mommy Dida yang order semua...siap tambah cheese la apa la...


Larva cake








Sesekali berkumpul...masing- masing dah penat kan..adik lelaki SA yang duduk Muar tu balik malam tu jugak...sebelum balik tu semua makan la Pizza yang dah beli...lauk kenduri pun banyak lagi so makan lauk apa yang ada je...adik bongsu pun balik jugak malam tu sebab esoknya kerja...tinggal kami yang berapa kerat ni kemas apa yang patut..esoknya semua lepak kepenatan...sampai petang lepak..bangun makan...pas tu sambung tido..penat memang penat la..bukan senang buat kenduri ye..nanti nak order lagi la Dominos Pizza...tak puas makan hari tu...tak pun nak order Pizza Hut plak...delivery je senang kan....

14 comments:

  1. buat kenduri memang penat lebih-lebih lagi kalau kita sendiri yang masak , tu belum bab mengemas lagi

    ReplyDelete
  2. hmmm...sedapnya pizza. Dah lama tak makan pizza ni sebab sejam dua lepas makan mesti carik lagi makanan lain..hahhaha

    ReplyDelete
  3. sedapnya kak Dominos..senang depa boleh anta ke rumaah kan

    ReplyDelete
  4. lama dah tak makan pizza last bulan oktober aritu.. nanti boleh g semula ni

    ReplyDelete
  5. Larva cake tu nampak sedap betul. Hehe.

    ReplyDelete
  6. sedap nye.. lava cake tu lama tak ngap.. lapo plak

    ReplyDelete
  7. makan ramai ramai bertambah sedap pizza tu...

    ReplyDelete
  8. Lama dah tak makan domino pizza sejak pindah ni.. huhuhu.

    ReplyDelete
  9. Lepas habis kenduri, kenduri pizza pulak nampaknya.

    ReplyDelete
  10. Sodapnya.. Tibe tibe rasa macam nak terjah Domino's juga..

    ReplyDelete
  11. Best makan ramai-ramai macam nie.. seronok mereka..

    ReplyDelete
  12. aritu pn bos blanje dominos pizza gk tp tkde order dessert..suak gk dessert tu

    ReplyDelete
  13. kalau order dominos wajib order pizza classified chicken

    ReplyDelete
  14. bestnya nya dominos pizza. Nak kna order juga ni. Last makan tahun lepas..hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah