Friday, October 8, 2021

Hazelnut Latte GIGI COFFEE

Assalamualaikum...

Hi korang...

Rehat tadi sebelum makan nasi dagang yang kawan office belanja, SA dan kawan- kawan ke NuSentral just nak release stress skit..penat otak kan kebetulan plak memang hari ni rehat lama. Malas nak makan dulu sebab masih kenyang...SA nak pi Guardian sebab nak beli barang skit...lepas tu teringin nak minum latte...diorang duk cakap coffee kat GIGI COFFEE ni sedap...so SA pun terjebak sekali la..padahal pagi dah minum coffee 434. SA beli Hazelnut Latte...saje nak mencuba..sama x rasa ngan Starbuck ke Coffee Bean ke kan....

So...bila minum SA suka yang GIGI COFFEE ni punya Hazelnut Latte...seriously sedap.



Nak beli muffin gak...tapi takut x habis...erm x jadi..beli latte je...


Order...order jangan x order


Nampak plak pastry ni...ehhh...cepat lah...jangan lama- lama kat sini....memang terjebak lepas tu x habis makan kang...nasi dagang tadi x makan lagi kan...


Kita selfie jap...SA sekarang memang akan pakai double mask bila kat luar..dan biasanya mask SA akan ikut warna baju..kalau x akan pakai kaler hitam je...


My Hazelnut Latte in the house..


Makan nasi dagang sambil sembang-sembang...ye la...pantry dah buka semula dan duduk ikut penjarakkan sosial...borak memang tetap borak....oh ya...ni camera selfie so abaikan kalau nampak macam makan guna tangan kiri tu ye...jangan kecam tau...



Sekarang...SA dah terlampau kenyang...layan latte lagi...sambil buat kerja lagi...mengadap laptop..lepas tu mata ni dah memberat...huwaaaaa......tolong la....tolong la sendal mata SA ni....SA nak buat kerja jap la...walau sebenarnya kerja dah siap...nak buat filing la...kang x pasal- pasal mengantuk menguap2 plak kang....

Eh...lupa nak tanya...korang makan apa?

8 comments:

  1. Wah best tu rehat-rehat sambil beli Latte Hazelnut, ada pastry, suka pastry.. Mask matchy-matchy. Cute, baru lepas makan sambal petai heeee...

    ReplyDelete
  2. Aduh..pastri kalau dilawankan dengan kopi...aum...
    Lawa warna baju hari ni..tuan baju tu lagi lah lawa...🥰

    ReplyDelete
  3. Kak Amie kalau mengantuk, bangun jalan-jalan dan minum air kosong. Lepas tu sambung kerja. Tapi kalau tak kerja, terus tidur sajalah hahahahaa.

    ReplyDelete
  4. klau syu, dah terbeli pastry tu. sbelum mkn, cari org utk share skali. hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah