Friday, October 22, 2021

Sarapan Di Meal Station KL Sentral...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Salam Jumaat...

Hari ni SA sampai awal kat KL, so SA memang dari hari tu nak sarapan kat Meal Station KL Sentral...semalam lagi SA nak makan kat situ tau...tapi semalam pagi- pagi SA lalu diorang x buka lagi...nak jadi rezeki SA pagi ni...diorang buka plak...apa lagi..cepat- cepat la SA masuk situ..so...rasa macam best giler...lama SA idamkan ni...ye la hari tu x complete vaksin kan...dah complete xde gang plak...keinginan tu x leh ditahan..ah..lantak la...sorang pun sorang la...janji hasrat tertunai...gituuuuu....Kita kasi lockkkkk walau sensorang...



Set sarapan RM8

Okey...dah settle melampiaskan nafsu makan...slowly kita pi opis....

Sampai opis ada plak kawan- kawan belanja sarapan....alahaiiiii....so portion SA bagi kat orang lain la....

8 comments:

  1. ada jugak makan di meal station ni on the way ke opis di Bangsar. samalah saya kalau dah craving, sorang pun jadi

    ReplyDelete
  2. Menarik tu kak dengan telur separuh masak... memang layan la pepagi kan

    ReplyDelete
  3. dlu2 opis dkt meal station mmg kerap la bfast sini..tp sejak pindah shah alam tkde dh la..rindu menu bfast di meal station

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi cuba sarapan di Meal Station tu.

    ReplyDelete
  5. Telo separauh masak ke tu...2 biji tu

    ReplyDelete
  6. Nampak sedap la set breakfast tu.Tapi kalau saya haruslah replace dari teh kepada kopišŸ¤­

    ReplyDelete
  7. tak kisah lah sorang pon kan SA. yg penting tertunai hasrat nk mkn tu..

    ReplyDelete
  8. Haah makan walaupun seorang. Nanti menyesal terbayang-bayang.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah