Tuesday, October 5, 2021

Training Hari Ke Dua

Assalamualaikum...

Hi korang..

Hari ni hari ke 2 SA training....sambil- sambil training sambil- sambil buat kerja so kejap2 SA hilang dari room training...hehehe...nak buat cane kan...multitasking semua harap kat kita...dah la jaga 4 department dalam 1 division...macam takde ketenangan untuk SA training. Nasib boleh keluar masuk training room ni ha...cuma banyak task terlepas la...well dah 2 hari SA pi kerja Pak Zain bekalkan sarapan pagi...semalam mee goreng special...sedap betul sampai x cukup untuk SA sebekas...balik kerja petang semalam SA complaint...kenapa sikit sangat..hahaha...Pak Zain dah bekalkan pun dah cukup kan...terharu sangat...sarapan hari ni bihun goreng pulak...memang best la...best sangat- sangat...cuma ada hirisan cili api yang banyak...overall sedap lah...terharu sangat...bukan apa..cucu kesayangana dia kan dah start sekolah...so memang bawak bekal pergi sekolah...alang- alang tu...dia masakkan dan bekalkan sekali untuk SA...best kan?


rencahnya ada isi ayam dan udang kertas


Day 2 training...

Perut dah kenyang...terbaik airtangan Pak Zain...esok x tau la apa sarapan dia bekalkan lagi...hahaha...jimat belanja...lagipun takut nak beli kat luar...

Focus training dah lari bila dari pagi asyik kena kacau...

Jumpa lagi next entry ye....

9 comments:

  1. Bestnya bawa bekal hasil air tangan ayah. Duit pun jimat­čśé.

    ReplyDelete
  2. kusyuk dia ye...
    Selamat bertraining hari ke dua :)

    ReplyDelete
  3. Sedap mihun tu air tangan yang tersayang..

    ReplyDelete
  4. rajin juga Ayah SA memasak , semoga ayah SA sentiasa dikurniakan kesihatan yg sihat sejahtera

    ReplyDelete
  5. Syukur..rajin memasak, semestinya wanita kena turun padang membantu masak apa juga menu kesukaan ..

    ReplyDelete
  6. Oh,Dania dah start sekolah yer..Happy back to school....Rajinnya Pak Zain buat bekal anak cucu

    ReplyDelete
  7. Seronoknya dapat bawak bekal ayah akak masak. Senang tak payah nak fikir nak makan apa tengahari. Saya pun dah start buat bekal untuk husband. Macam biaslah nasi goreng, bihun goreng, mi goreng macam akak. Itu je yang mudah nak siapkan dan mudah nak makan. Asalkan kenyang perut di isi :)

    ReplyDelete
  8. Anak sulung abah.. Mesti anje lebih

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah