Wednesday, October 27, 2021

Lapar Punya Pasal Amik Heavy Breakfast

Assalamualaikum....

Hi korang..

Rabu dah hari ni...yeah....2 hari lagi nak weekend....semalam kan...SA penat giler tau....penat sangat- sangat mental dan fizikal...pelik betul...selalu SA okey je masa balik sebab memang x pernah bawak kerja office balik ke rumah..tepat 5.30 petang...segala hal berkaitan office SA akan tinggalkan di office...then baru can free my mind. Semalam naik je train...SA terlelap sampai Bangi...nasib terjaga..kalau x terjaga, lajak la SA ke last station di Sungai Gadut.

Hari ni SA amik heavy breakfast..2 ketul karipap kawan opis bagi, pas tu bihun goreng, telur mata pas tu adik tu bagi kulit ayam crispy untuk testing...alahai...tinggi la kolestrol SA...lepas tu terasa nak minum nescafe tarik...so tapau je....



Karipap yang intinya sedap betul...SA dah la penggemar karipap


Bihun goreng


Nescafe tarik yg serupa tak tarik..

 
Alhamdulillah kenyang..

Saje amik heavy breakfast hari ni untuk standby takut lambat makan lagi...semalam SA makan sedikit lambat...tapi semalam memang sedap makan...sebab dah lama x makan ramai- ramai kat pantry. Tapi jangan risau...kami menjaga SOP...

12 comments:

  1. saya pun suka karipap. inti ayam kentang paling suka

    ReplyDelete
  2. Wahhhh sedap ni kak, jgn ngantuk udahla sbb dh kenyang heheheh

    ReplyDelete
  3. geram juga tengok bihun goreng tu....

    ReplyDelete
  4. Sedapnya karipap. Saya pun penggemar karipap.

    ReplyDelete
  5. Cantik menarik tertarik tengok nescafe tarik tu

    ReplyDelete
  6. bangi jauh lagi tu dari Somban..
    Ammi pernah naik bus dah sampai Terminal pastu tak sedar2.. buat malu je bila abg driver tu kejut

    ReplyDelete
  7. Ya karipap sedap mesti kulit rapuh dan inti itu cukup. Kira makan seimbang antara kulit dan inti.

    ReplyDelete
  8. Huhuhu lama dah tak makan karipap..saya suka kalau dapat yang intin+ telur rebus.Kalau saya itu bukan sarapan heavy..Itu sarapan biasašŸ¤£
    Sebab tu saya tak ada kebayašŸ¤­

    ReplyDelete
  9. Sesekali heavy breakfast standby tenaga lebih. Dapat karipap sedap memang berselera makan. Yelah kak, tak serupa macam ditarik pun air tu. Dah lama hilang dah bebuihnya kot.

    ReplyDelete
  10. kat atas mihun tu ayam ke kulit ayam?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah