Sunday, October 3, 2021

Terjebak Gara-Gara Bonde Zaidalifah

Assalamualaikum...

Hi korang...

Kalau tak terjebak memang bukan SA la namanya kan...haaa...kali ni terjebak bila Bonde Zaidalifah ada share kat FB pasal kedai pinggan mangkuk viral Madam Kings kat Nilai...ajer giler la SA sampai like page Madam Kings tu lepas tu SA share ngan adik SA...kebetulan plak...pucuk dicita ulam mendatang haaa...kebetulan adik SA memang nak ke Nilai 3 hari Jumaat...erm..kirim la kat dia. Apa  yang SA nak semua xde plak dah habis...so SA suruh je la dia beli bekas- bekas kat bawah ni...ni dia siap buat VC kat SA la Jumaat tu...tengok dari VC pun SA dah geram...belum pergi situ lagi kan...tapi SA tetap nak pergi nanti...

Jom tengok apa yang SA beli....nama bekas ni x reti la SA ....ingat harga je...muahahahaha


Ni kalau goreng ikan ke..ayam ke elok letak atas ni kan...


Ni kaler mustard tapi dalam gambar ni x nampak plak mustard dia


Yang ni plak warna pink...sesuai la untuk SA photoshoot lauk pauk SA kan...sayur goreng ke..sambal udang ke...


Semua ni hanya RM41 jer....murah kan...
 

Eeeee...x leh tahan la...nak pergi Nilai 3 jugak la....kena pergi ni..x leh tak pergi....nanti nak ajak la adik SA yang dua orang tu pi situ....pergi berdua je atau bertiga sebabnya x leh bawak bebudak...bahaya...kang punah ranah kedai orang....cumanya kena la bawak duit lebih kalau pi sini...banyak benda menarik...kang takut x muat kereta plak...hahahha.....adik SA cakap dia beli pinggan mangkuk set kat sini...dia habis beratus2...alahaiiii....adakah kakak dia ni bakal terjebak jugak?

17 comments:

  1. nampak gayanya macam kakanya akan turut terjebak sama tu hehe tapi banyak atau sikit belum tau lagi kan SA. btw memang lawa pinggan mangkuk design camni

    ReplyDelete
  2. alahai..dahla cantik..murah plk tu..:)

    ReplyDelete
  3. Haaha madam king femes ni.. Paling besar kedai dia branch kt melaka x silap.. Ada satu lg kedai pinggan2 ni kat east mall kl.. Kita pun x smpt singgah lagi

    ReplyDelete
  4. cntikkk. teringin jgk nk beli. tp online la. tp tu la, risau brg smpai tp pecah. huhu

    ReplyDelete
  5. Cantiknya kaler dia...lps ni makin mengancam la gambar2 makanan SA ambil..

    ReplyDelete
  6. Memang kegemaran orang perempuan ni, pantang nampak pinggan mangkuk cantik

    ReplyDelete
  7. Haritu blk seremban ingat nak gi juga.. Tp husband kat pegi masa otw nak blk kl. Mmg cancel jelah.. Ammi taknak bawak anak2 masuk dlm kedai

    ReplyDelete
  8. Wak ingatkan penyodok sampah dan gayung cebok tadi
    Tapi harganya kenapalah mahal sangat
    ketinggalan jaman wak ni

    ReplyDelete
  9. adudu mmg boleh cair tgk barang2 dia.. mujur la nilai tu jauh x leh rentas negeri lagi

    ReplyDelete
  10. Ada gak nampak kat FB. Tinggal tunggu nak terjah je nanti. hihi...

    ReplyDelete
  11. warnanya tu boleh tanggal tak SA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far tak tanggal..tp x tau la akan dtg kalau dah lama kan...

      Delete
  12. nampak cntk , boleh shoot makanan dalam ni

    ReplyDelete
  13. cantik la colorful..bila snap gmbr bersama lauk pauk

    ReplyDelete
  14. yessss kite pon geram tak dapat nak walk in, madam king.. Alhamdulillah minggu lepas dapat kebenaran merentas Negeri kebetulan lalu Nilai 3 nak ke Rembau... jadi singgah beli apa yang dah listing nak beli jer... hehehe nanti kita update Yea... hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah