Tuesday, April 4, 2017

24 April Hari Kelepasan Am Tambahan

Tarikh 24 April ini diisytiharkan sebagai hari kelepasan am tambahan bagi seluruh negara bersempena dengan Hari Pertabalan Yang di- Pertuan Agong -15, Sultan Muhamammad V.


Sultan Muhammad V di lantik sebagai Yang di-Pertuan Agong ke 15 pada 13 Disember 2016 menggantikan Seri Paduka Baginda Yang di- Pertuan Agong ke 14, Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah yang tamat tempoh pemerintahan baginda pada 12 Disember tahun lalu.

Yeaay..public holiday lagi...eh 24hb tu kan Israk Mikraj...KL x ambik eh? Tak kisahlah kan...janji dapat sehari cuti extra...hajat dihati nak bawak mak abah jenjalan..tp x decide lagi nak pi mana...

17 comments:

  1. assalamualaikum SA...yeahhh cuti la kita yer...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  2. syokkk cutiiii...kl/selangor xtersenarai yg cuti israk mikraj tu..nasibaik ada cuti kelepasan am ni hehe tp yg negeri dpt cuti israk mikraj bersambugn la cuti smp selasa

    ReplyDelete
  3. tambah sehari lagi israk mikraj kan best hehehhehehe

    ReplyDelete
  4. Tambah cuti lagi kan.. tak tau Selangor cuti ke tak nanti..

    ReplyDelete
  5. yeayyy cutiii..jom g dating..eh...hihi

    ReplyDelete
  6. Mesti ramai yang dah plan nak bercuti kemana kan..

    ReplyDelete
  7. hurmmm... belum boleh nak gumbira.. walaupun kerajaan dah umum.. swasta tetap kena tunggu keputusan dari ceo-ceo.. huhuhuhu.. selalunya majikan akur dengan keputusan kerajaan tapi dia punya wayang tu... huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. Untung... kami kat sini Ahad dah kerja.

    ReplyDelete
  9. uish bestnya hehehe harap harap dapat cuti lah nanti

    ReplyDelete
  10. Okay noted 24hb Israk Miraj. Fae dah tak update sgt bila cuti awam huhuhu.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..dapat 3 hari cuti nanti

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah