Wednesday, April 19, 2017

WW: Perlukan Rehat Dan Percutian Yang Menenangkan


Hi korang...

Eh jangan la terkejut bila SA up entry ni...gambar atas tu SA snap masa pi Lombok sebelum ni..haha..sebenarnya SA perlukan rehat dan percutian yang menenangkan..cuma masa yang sesuai belum dapat lagi..hari- demi hari SA sibuk dengan kerjaya.Bila dah plan elok- elok..terpaksa plak cancel atas sebab kerja jugak...sedih kan...ntah bila la dapat tarikh yang betul- betul sesuai untuk SA bercuti...kalau boleh nak pi jauh skit..maybe kali ni nak cover Thailand..tapi tu la..kesibukan masa tu yang mencemburui SA...

Kalau korang la kan, kalau diberi peluang bercuti 1 Minggu, kat mana korang nak bercuti dan habiskan masa untuk berehat betul- betul dan tenangkan fikiran?

Jom kita share kat ruangan komen.

11 comments:

  1. selamat mencari date sesuai..tu la kalo pk kj smp bila xkn abis tp kalo cuti tp org opis dok cal xtenang juga kn...kalo dpt cuti seminggu best juga kalo dpt repeat ke london..rindu shopping london hehe...shopping terapi minda

    ReplyDelete
  2. hai kak.. lama tak singgah sini..
    heeee kena jugak kak once in a while kena pegi hilangkan stress =)

    ReplyDelete
  3. nk pg cuti2 tepi pantai kt terengganu SA, tak pun pi CH lepak situ pastu blh mkn mcm2 hehehhe
    tau mkn je

    ReplyDelete
  4. kalau ana, ana nak ke turki atau china. insyaAllah sampai masa yang sesuai nanti boleh lah akak cuti puas2 ye. take care and stay healthy akak cantik.

    ReplyDelete
  5. kalau dana, dpt balik terengganu, layan cuti ddk tepi pantai main pasir bestnya

    tak pun gi CH, blh mkn macam2... bosan2 blh jln2

    ReplyDelete
  6. hehehe kalau sayalah diberi cuti 1 minggu saya memilih bercuti berehat kat rumah.. hik hik hik... pergi jalan nih penat.. duit habis.. balik lepas bercuti badan tambah letih.. hik hik hik.

    ReplyDelete
  7. Samalah kita kak SA. Nani pun teringin nak bercuti, kejap pun jadi tapi kerja tak berkurang langsung macam mana nak pergi berjalan. Huhu

    ReplyDelete
  8. Selamat mencari date yg sesuai kak.. Emm... kalau LeYa dpt cuti seminggu, LeYa nak pergi Sabah... sane banyak gak tmpat best dan tenang

    ReplyDelete
  9. Kadang memang rasa nak bercuti kan sekali sekala, Kak Sue kalau bercuti suka pergi ke pulau..

    ReplyDelete
  10. kalau sha sha suka tempat ada pantai hehe kalau kak SA nak tempah tiket flight online or hotel boleh tengok entry sha yng ni :- http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/04/traveloka-app-download.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah