Tuesday, April 4, 2017

Rawatan Kecantikkan Dengan Teknologi Estetik Di DR M.A.D Wellness

PUSAT KECANTIKKAN DR M.A.D WELLNESS MENAWARKAN KADAR HARGA BERPATUTAN UNTUK SETIAP RAWATAN


Semua wanita dambakan kecantikkan. Semua wanita nak nampak cantik. Macam tu jugak SA dan rakan- rakan bloggers yang berpeluang menjalani rawatan kecantikkan di Pusat Kecantikkan DR M.A.D Wellness yang terletak di Sunway Mentari Petaling Jaya. 

Keterujaan kami para bloggers, doktor dan staff yang terlibat nampak sangat ketara apabila di pertemuan pertama kami seolah berada dalam suasana pertemuan yang telah berlaku berulang kali sebelum ini. Hati terpaut dengan suasana dan layanan mesra bagaikan sebuah keluarga.

DR M.A.D Wellness merupakan pusat kecantikkan yang diasaskan oleh 3 orang doktor yang mempunyai impian tinggi dalam teknologi Estetik. Teknologi ini telah menjadi tarikan ramai serta menjadi pilihan bagi mereka yang mementingkan kecantikkan dengan kadar selamat. Semestinya harga untuk sebuah kecantikkan adalah sangat mahal pada masa kini tetapi tidak di DR MAD Wellness dimana anda dikenakan bayaran dengan kadar harga yang berpatutan, selamat tanpa sebarang kesan sampingan.




Dr Ainaa, Dr Man dan Dr Davina pengasas DR M.A.D Wellness


Yeay..SA dah sampai kat sini...korang bila lagi..


Sesi penerangan oleh Dr Ainna sebelum semua blogger diberikan rawatan


Cik Mijah dan CN sedang menunggu giliran untuk rawatan


Kalau korang bawa keluarga, tak perlu risau kerana di sini disediakan ruang menunggu yang sangat-sangat selesa.


Dan yang paling best..staff kat sini semua sporting...termasuk la Dr Ainna...tak percaya? korang tengok di akhir entry ni nanti


Kami para blogger yang diberi peluang menerima rawatan PRP


Sporting kan Dr Ainna? we had a blast the whole session...best sangat2 sampai kami rindu nak repeat sekali lagi rawatan kat sini


Rawatan Platelet – Rich Plasma ( PRP) Di Doctor M.A.D Wellness

Rawatan yang semakin popular iaitu Platelet –Rich Plasma ( PRP) merupakan prosedur yang telah diguna pakai dengan jayanya selama bertahun- tahun dalam menyembuhkan kecederaan sukan kini menjadi rawatan pilihan oleh wanita untuk mengurangkan kedutan, parut, kerosakan kulit berpunca dari sinaran matahari dan lingkaran gelap bawah mata. Rawatan ini tidak menggunakan bahan kimia untuk disuntik ke dalam badan sebaliknya menggunakan plasma yang diambil daripada badan pelanggan sendiri. Kesan sampingan boleh dikatakan tidak wujud kerana badan anda tidak mungkin menolak plasma dari badan sendiri.Oleh itu rawatan ini diyakini selamat.

SA dah alami sendiri rawatan PRP ni dan memang ianya sangat- sangat selamat.Terapi PRP sesuai untuk rawatan kosmetik, mengurangkan kedutan atau parut di muka, tangan dan leher. Sebab tu SA memang bercadang nak terus dapatkan rawatan demi rawatan disini..bukan setakat rawatan muka tau...

Jenis rawatan di DR M.A.D Wellness selain dari rawatan PRP.

  1. 40K Slimming Treatment- Proses Liposuction yang sangat popular melibatkan gelombang ultrasound yang mempunyai banyak nama Cavitation Liposuction, Lipo- Cavitation dan Liposuction Ultrasonik
  2. LED Mask - Melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan jerawat, Dikenali sebagai Light Therapy dengan penggunaan sinaran bebas UV dan frekuensi gelombang untuk menggalakkan pengeluaran colagen, melancarkan peredaran darah, merawat jerawat dan membunuh bakteria serta mempercepatkan pemulihan kulit.
  3. OxyHydra Facial - Rawatan kulit tanpa laser yang menggabungkan pembersihan,pengelupasan, pengekstrakan, Penegangan, Penghidratan dan perlindungan antioksidan. Ini menyebabkan kulit lebih licin dan cantik.
  4. RF Treatment For Face and Body - Rawatan frekuensi radio (RF) iaitu rawatan tanpa pembedahan yang selamat dan berkesan untuk meningkatkan kontur muka dan badan
  5. Ironman Lymphatic Drainage Slimming Theraphy - Sebuah urutan yangmembantu meransang sistem limfa dan menggalakkan aliran cecair limfa. Mendorong limfa untuk mengalir keluar dari kawasan terjejas/ tersekat ke kawasan beralir normal.
  6. Carbon Peel Laser- Rawatan yang sangat sesuai untuk mereka yang mengalami kulit berminyak, bintik hitam, liang pori besar, kulit kusam dan jerawat pada muka dan badan.Ia juga cara terbaik untuk menggelupasdn menyegarkan kulit anda.Memberikan penampilan segar dan menjadikan kulit lebih lembut, licin dan tegang.



SA sangat recommended korang untuk dapatkan rawatan disini...sebab apa?
kerana rawatan yang di tawarkan adalah bersifat organik dan bebas kimia seterusnya ianya sangat selamat dan berkesan.Selain itu korang akan rasa seperti menerima rawatan di rumah sendiri kerana konsep mesra yang diorang amalkan....

Korang nak cuba?

Jangan lupa hubungi no di bawah untuk temujanji..

FACEBOOK   : https://www.facebook.com/drmad.wellness/
INSTAGRAM : https://www.instagram.com/drmad.wellness/?hl=en
ALAMAT        : No. 12A-1, Jalan PJS 8/12 Sunway Mentari 46150 Petaling Jaya
TELEFON       : 03-5613 5328
HOTLINE       : 018 243 4328

13 comments:

  1. Wah menarik sangat rawatan kat sini ya..

    ReplyDelete
  2. Wahhh..nak juga try treatment kat sini nnt..menarik tu..

    ReplyDelete
  3. Menariklah servis yg di tawarkan... Bestnya SA....

    ReplyDelete
  4. wahhh...klu tgk gambar tu pun..
    memang nampak sporting nya...:)

    ReplyDelete
  5. wow..bestnya ada doktor sporting.:)

    ReplyDelete
  6. Patut lah cantik je kulit SA. 😊

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum SA...wah !! bestnya dpt buat treatment kat sinikn...:)

    ReplyDelete
  8. Dr.M.A.D .. oo gabungan 3 pangkal nama..

    Salam singgah dari Bunda.

    ReplyDelete
  9. rawatan buat SA yang jelita bertambah jelitanya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah