Saturday, April 22, 2017

Habiskan Weekend Di Muar


Hi korang..

Bersiaran dari Muo....hai orang Muo...orang NS mencemar duli weekend ni kat sini....lama gak la x lepak Muo ni..last pergi tahun lepas kot...tahun ni baru minggu ni la lepak sini....apa yang menarik kat Muo ni SA?
Ahaks...biasa la Muo dengan Sate pagi, Mee Bandung, Mee Rebus, Mee Jawa...Parit Jawa...eh SA x pi berjalan ke....pergi.....petang kang SA nak bawak anak2 berjalan...tak tau lagi la kemana...nak bawak diorang ni makan ayam MCD petang kang..pas tu jalan2 area pekan Muo tu kot....korang tengok la si Qhaira ngan Dania tu..teruja lebih tu ha...ikutkan satu family lagi nak datang which is adik SA yg no 3..tapi sebab dia dah sarat sangat..preggy anak no 2 kan..anak no 1 si kembar tu...tapi tengok la..kalau diorang sampai kang bagus la...ramai sikit...
SA nak mencari bahan untuk blog so tengok la kalau ada yang nak melayan SA kejap2 lagi kang boleh la berjalan...yang penting cuma nak habiskan masa ngan anak-anak je ni..SA jarang dapat luangkan masa ngan diorang kan..sibuk je sejak dua menjak ni..

Eh cuti panjang korang semua pi mana ni?

9 comments:

  1. duduk rumah je kak. huhu. selamat bercuti kak. enjoy ur day =)

    mee bandung muar tu paling terliur bila dgr

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya jalan-jalan, Kak Sue belum pernah sampai Muar lagi.. InsyaAllah satu hari nanti 😊

    ReplyDelete
  3. cuti panjang saya jalan-jalan dalam alam maya sahaja...

    bina ukhuwah dengan blogwalking je..

    ReplyDelete
  4. Saya pun duk rumah jer kot... Penat tak larat nak jalan... Mak pun bising kalau jalan jauh... Dah 34w++, doakan yg baik2 eak SA...

    ReplyDelete
  5. Jalan-jalan cari makan giteww.. Happy weekend sis.. 😘😘

    ReplyDelete
  6. Saya cuti baru ni, balik kampung.. ;)

    ReplyDelete
  7. Cuti LeYa balik kampung kat Merlimau.
    Nape tak cakap ke Muar? Boleh LeYa singgah sekaki. Merlimau-Muar tak jauh pun

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah