Saturday, April 1, 2017

Pengumuman Top Komentator March 2017



Assalammualaikum...
Selamat hari Sabtu...korang ke mana hari ni? SA x kemana- mana baru sudah masak..as usual bila sabtu je SA jadi chef...makanya lambat sikit bersiaran hari ni..well as usual SA nak umumkan pemenang top komentators...nampaknya bulan ni masih di bolot oleh komentator lelaki..takde saingan x tau kenapa takde pesaing..pemenang adalah orang yang sama seperti bulan lepas ..apapun tahniah buat pemenang...SA rasa ralat sikit sebab pemenang x buat entry dapat hadiah yang SA kirimkan dimana pada entry sebelum ni SA dh bg tau yang pemenang utama, kedua dan ketiga wajib buat entry dan letak link blog SA..harap maklum buat pemenang bulan ni ye...

Okey la..x yah bebel lagi...jom kita tengok pemenang bulan March 2017

Pemenang Pertama : Azman Arsad

Pemenang Kedua : Rabiatul Adawiyah

Pemenang Ketiga : Normi Nieza


Okey untuk contest April 2017 SA nak ketatkan sikit bab komen..ada yang x puas hati di mana satu entry orang yang sama komen sampai 4 komen...tak adil kata mereka...okey la to be fair and square buat semua pengomen tegar anda boleh komen mana2 entry...takde masalah..berapa banyak pun x kisah tapi buat macam Azman Arsad...dia balas semua komen yang ada dalam setiap entry related to the topic...haaaa....nampak x...nampak x...maknanya korang boleh tinggalkan komen dengan membalas setiap komen orang lain...baru la nampak perbincangan untuk topic tu hangat kan?got what i mean?kalau x korang boleh rujuk setiap komen yang pemenang tinggalkan...ok?

Okey la buat pemenang sila email details alamat dan hp number ke Suriaamanda@yahoo.com

Tajuk email: Pemenang top komentator March 2017

10 comments:

  1. Alhamdulillah terpilih lg. Terima kasih kak...alamat sy dah ada kan? Sy buat entry kak tp lupa nak bagi link. Nnt sy bagi yer😊

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.saya baru berjinak2 dlm blog.

    ReplyDelete
  3. Hehehe.. Menang lagi.. Maaf SA.. Lupa nak buat entry hadiah.. Nanti saya buat eh... Sorry.. Terlepas pandang syarat yang SA tentukan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA nih entry hadiah untuk bulan Februari
      http://jom-santai-aje.blogspot.my/2017/04/hadiah-top-komentator-blog-suria-amanda.html

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah