Tuesday, April 11, 2017

Comelnya Dania Umur 7-8 bulan...


Hi korang...

Haa...nampak.....tetiba belek ig Dania terjumpa plak gambar ni ha....amboiiii....terus mama terasa rindu sangat ngan Dania tau....baru seminggu tak jumpa..dah la minggu ni dia pi camping plak...masa ni umur Dania 7-8 bulan macam tu..tengah gedebab dan tengah melasak..membesar ngan atuk ngan uwan je..mama siang keja..masa ni dia cucu pertama..so memang menjadi perhatian la...
Sekarang dah besar dah jadi anak dara dh..dah Form 1 dah pun..dah start nak lepak dalam bilik je..kalau x jerit x keluar dari bilik..ada je agenda dia buat ngan adik2 sepupunya especially si Qhaira...kalau korang x caya bleh tgok instagram dia..ada je video yang buat mama terpegun...hehehe...siap ada video khas buat mama lagi...acaner air mata mama ko ni x laju je turun wahai anak oii....Ahad nanti kita jumpa ok...next week mama habiskan masa ngan Dania...

Mama love you till jannah sayang...

#kenapacepatsangatbesar

12 comments:

  1. Masa cepat sgt berlalu kan SA. Pejam celik pejam celik nanti dah habis belajar pun Dania.Semoga Dania berjaya di dunia dan akhirat. InsyaAllah

    ReplyDelete
  2. Alah shomell dia wat muka cenggitu... geram pulak tgk..

    ReplyDelete
  3. hehe budak-budak memang cepat je besar kan? 😊

    ReplyDelete
  4. semoga dania membesar menjadi anak yang solehah dan berguna kepada keluarga ^^

    ReplyDelete
  5. alolo comelnya buat muka macam tu <3

    ReplyDelete
  6. lain sangat muka kakak dania masa kecil. dah besar ni dah boleh kalahkan mama dia :)

    ReplyDelete
  7. Comel je Dania.. Masa berlalu begitu pantas. Kadang LeYa tengok gambar2 lama pun teringat kembali ketika itu. Ade sedih, gembira semuanya ada. Seronok juga kadang2 kita belek gambar2 lama ni.

    ReplyDelete
  8. Comel Dania.. semoga Dania membesar menjadi anak yang solehah dan cemerlang dunia, akhirat.. aamiin ya rabb..

    Bila anak meningkat remaja memang rasa masa berjalan cepat aja kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah