Thursday, April 13, 2017

Harga Minyak Naik Lagi....


Naik lagi?
Aduhai...minyak dunia turun..minyak Malaysia plak naik..tak ada la yang akan turun banyak sikit dan meringankan beban rakyat kan?
Lepas ni disebabkan harga minyak dah naik lagi..sure harga barangan pun makin naik..
Untuk rakyat marhaen macam kita semua sure akan rasa terbeban kan?
Sampai bila la nak hadap benda macam ni....

23 comments:

  1. Sakit hati dia main2 harga macam nie.. sesak nak buat bugdet minyak.. stress dibuatnya..

    ReplyDelete
  2. terpksa hadap jgk..huhu

    pstt: hadiah dah sampai..tq kak..:)

    ReplyDelete
  3. tulah kak asyik naik je, sha rasa macam nak naik basikal je ni pi kerja huhu

    ReplyDelete
  4. Hadoii.. naik lagi.. X lrt dh nk tampung duit minyak tetiap bulan.. ni naik lagi..

    ReplyDelete
  5. Mudah-mudahan minyak naik tu ekonomi pun bertambah baik lah ye. Jgn makin merundum sudah ler =D

    ReplyDelete
  6. Negara kita berapa kali dah asyik naik harga minyak je kan.. betul-betul membebankan.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. kejap je naik..haishhh..geram betul

    ReplyDelete
  8. Duit pun cepat hbis sebab segala2nya nak naik harga

    ReplyDelete
  9. Salam singgah sini....terpaksa lalui semua ni walaupun terpaksa...hihi

    ReplyDelete
  10. geram.. marah..sakit hati.. tapi.. takde pilihan.. esok lusa kena isi juga minyak... huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. pru nanti kite pangkah yang betul...:)

    ReplyDelete
  12. hanya mampu menangis di bucu katil je bila harga minyak naik. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  13. dlu org tau psl kenaikan minyak ni tgu cukup bln..skarang minggu plak adoi..bertabah la kn

    ReplyDelete
  14. Bertabah..dan terus bertabah..moga tidak rebah..

    ReplyDelete
  15. hmmm..gitu jek lah kan..turun naik..turun..naik..naik..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  16. turun naik
    turun naik
    naik, naik, tak turun, turun alahai
    poning kepala den...

    ReplyDelete
  17. Ya Allahhhhh. Bertabahlah wahai rakyat Malaysia. hohohoho.

    ReplyDelete
  18. sangat terasa kalau minyak naik. Biasa isi sekian sekian harga dah penuh..sekarang ni xmacam tu

    ReplyDelete
  19. Hangin jer rasa tau. Kalau minyak naik harga barang pon naik jugak ni.

    ReplyDelete
  20. Naik..Naik..dalam tak nak kena juga huhu

    ReplyDelete
  21. last week minyak ron95 tu tak sampai rm2 pun.. heee.. xpe kita tggu this week berapa pula harganya..

    ReplyDelete
  22. Entah la SA..kang komen lebih2, kena tindakan plak..pasrah je la..

    ReplyDelete
  23. Jeng3x.... Boleh kasi pening kejap naik kejap turun. Pape pun... still juga kene isi minyak. Kalau tak isi, tak bergerak la kete tu nanti. AL-PASRAH aje la.. Hihihi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah