Wednesday, April 19, 2017

First Time Lunch Shell Out Di Office

Hi korang...

Sebenarnya kan...SA dan kawan- kawan x leh move on tau...tak puas makan Shell Out kat opis..sedap giler Shell Out yang kami order online ni...best part is siap ada delivery lagi...cuma tambah sikit caj tambahan la...tak per la kan as long as diorang bleh deliver kat opis...Sebenarnya ini first time SA makan shell out kat opis...sebelum ni makan masa food review...memang best..memang seronok sebab makan ramai- ramai kan...

Eh..jom la tengok gambar semalam..SA dan kawan- kawan layan Shell Out..tak sempat ambil gambar tengah menikmati sebab semua dah teruja kan....


Selfie dulu...


Mereka- mereka yang terlibat dalam project Shell Out ni..


Ya allah...tangok gambar ni semula...SA tak leh tahan la...dah la SA hantu seafood..


Seriously memang sedap masakan @dmummylicious ni...kuahnya memang sedap..sampai sekarang masih terkenang- kenang...pedasnya punboleh tahan tapi tetap nak habiskan jugak...


Masing- masing leka makan..


Licin..selicin- licinnya...tandanya memang sedap la kan?


Takde apa yang tinggal dah..sisa- sisa makanan je ha...

Boss SA ada request sebelum puasa nak buat Shell Out kat opis...tengah duk fikir macam mana nak buat Shell Out ramai2 macam ni...satu department jer dah 38 orang macam tu..combine department satu lagi..ada la dalam 50 0rang...aih...takkan nak bersila atas lantai kot?

Eh lupa plak...korang kalau nak cuba order Shell Out online korang follow la ig @dmummylicious ni..servis terbaik..makanan sedap..macam- macam dia jual selain dari Shell Out...korang bleh refer jer kat situ,Sometime dah bosan x tau nak makan apa kan...boleh la cuba...tentang delivery korang bleh check dengan diorang samada cover area korang tinggal or kerja tak....

Haih kena repeat lagi ni.....

19 comments:

  1. Wah siap ada delivery lagi ya, boleh cuba nanti nie.. Kak Sue pun peminat seafood juga..

    ReplyDelete
  2. wah..tgk lauk dia memang menggoda..:)

    ReplyDelete
  3. sedap dan seronok makan tanpa pinggan dan sudu.Sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu.(^_^).

    https://ucingkadayan.blogspot.com/2017/04/segmen-tonton-ucing-nak-try-irama-melayu.html

    ReplyDelete
  4. dah ramai buat shellout nih.. tapi nak dapat yang betul sedap huhuhuhu.. untunglah SA dapat yang sedap... huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. tk pernh lg shell out kt opis...sebelum ni shell out kt umh je...sronok mkn rmi

    ReplyDelete
  6. aiyooo..terus lapo tengok gambar makanan SA ni...sama la kita, minat giler seafood...

    ReplyDelete
  7. Tengok pun memang menyelerakan. Best kan makan ramai2 macam ni? :)

    ReplyDelete
  8. Ana teringin nak makan shell out ni tp tu lah suami pula tak makan seafood. Jadinya belum ada rezeki lagi nk makan.

    Nampak sgt sedap tu SA. Terliur di buatnya.

    ReplyDelete
  9. baru 2 hari lepas anim dan family makan shell out jugak hehe. Kita memang geng la kak ... hantu seafood! haha

    ReplyDelete
  10. aduh3 trs rsa lapo prt ni nengok SA nye shell out time2 nk tgri nih...
    mkn ramai2 lg lh seronok kan...

    ReplyDelete
  11. SubhanaAllah masa baca ni..PC asyik telan air liur...terliur.....sedapnya laaaaaa....yang main peranan kuah tukan...fuhhh...bila la nak mencuba ni..

    ReplyDelete
  12. waduhai....
    nampak memang sedap sungguh tu kak...
    ish..dekat opis lak tu...

    ReplyDelete
  13. wah..sedapnya. bestnya siap boleh delivery lagi tu

    ReplyDelete
  14. makan ramai-ramai mcm ni memang seronok ;)

    ReplyDelete
  15. Bestnye... Ade delivery... Boleh try order ni

    ReplyDelete
  16. sha dgn kawan kawan ada jugak rancang nak g makan shell out ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah