Tuesday, April 18, 2017

Scent Essence Blushing Raspberry Avon 30ml Hadiah Top Komentator April 2017

Hi Korang...

2 Hari SA senyap tanpa sebarang update..hehe..biasa la blogger bila dah takde idea terus mati kutu kan..macam tu la jugak dengan SA ni...ekceli kepenatan melampau la dengan tugas hakiki, dengan program food review Ramadhan Buffet BGR, Ahad balik Seremban pas tu shoot terus balik Kuala Pilah keja. Tak cukup rehat...semalam masuk kerja...dengan banyak adhoc task..memang tak dan nak buat apa entry pun...teringat tak up lagi hadiah untuk bulan April so ada jugak update dari SA.

Tadaaaaa....ini la dia si cantik manis comel minyak wangi mini 30ml dari Avon...ini la hadiah yang SA nak beri kepada pemenang utama top komentator April 2017 blog SA ni...so korang boleh la start komen TETAPI...SA mencari pemenang baru. To be fair 3 pemenang sebelum ni kena bagi laluan pada yang baru ye..harap boleh bagi kerjasama.So...korang yang tak pernah menang lagi boleh la berlumba komen banyak- banyak kat blog SA ni ye...entry lama- lama kalau nak komen pun boleh...



Selain dari tu...

Mohon kerjasama semua yang komen..komen ikut related entry dan kalau boleh komen kasik panjang skit la...macam sebelum- sebelum ni ada jer yang komen pendek betul...contoh : Hi..singgah sini..., Saya Komen Di sini dan macam- macam lagi...banyak yang tak related dengan entry...so kalau boleh biar panjang sikit komen...kalau ada soalan pun bagus sebab SA boleh terus jawab...baru best kan baca komen panjang- panjang...

So gud luck ye korang...

Kita tengok siapa pemenang bulan April..

All The Best!!!


24 comments:

  1. macam best je perfume ni hehehe kena rajin skodeng blog kak SA la ni :p

    ReplyDelete
  2. sama la suria.. agak busy juga kan.. hehe.. insyallah ada masa boleh bw..
    waa ada perfume avon tu.. :) boleh cuba ni mana taw rezeki nnti..

    ReplyDelete
  3. Macam menarik je...
    nak jugak laaa....

    ReplyDelete
  4. Hari tu Kak Sue tak sempat nak tegur SA kat BGR, memasing sibuk kan..

    Wah perfeum Avon, kena rajin komen nie.. ehehe..

    ReplyDelete
  5. wah..dapat perfume..besstnya SA...ok..nak rajin komen lah macam ni

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  6. Wah.. best hadiah kali ini.. All the best semua..

    ReplyDelete
  7. Wah,siapalah yang bertuah ni ta...menjadi pemiliknya nanti...boleh berwangi wangian gitu...hehehehe...entah-entah PC kot *perasan*

    ReplyDelete
  8. Perghh terbaik hadiah.. tahniah pd yg terpilih nanti.. :)

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya dpt perfume. Ana nk cuba lah. 😘

    ReplyDelete
  10. Bestnya kalau dapat ni.. Hehe. 😘😘

    ReplyDelete
  11. Comel je perfume tu.. Warna yang menarik :P

    ReplyDelete
  12. walaupun dh ada perfum comei nih...
    nk try la kot2 blh dpt lg kan....

    dana suke bau manis2 buah perfum nih...

    ReplyDelete
  13. Bestnya dapat minyak wangi. AVON memang pilihan kinah dari dulu lagi. Macam kak SA bagitau bagi can pada pemenang yang baru pulak. Tahniah kepada yang terpilih nanti

    ReplyDelete
  14. Bestnya hadiah.. Hehehe.. Siapa yang nak menang boleh start komen bebanyak..
    Huhuhu.. Dah menang bulan lepas.. Huhuhu.. Bulan ni dah tak layak.. Hik hik hik

    ReplyDelete
  15. nak wangi-wangi gakk.. heee.. wangi tak minyak wangi ni kan SA? heee

    ReplyDelete
  16. Wahhh..syok kalau dpt perfume best nih...

    ReplyDelete
  17. Cm suka bau perfume ne. harap cm lah yang bertuah tu.. heheh

    ReplyDelete
  18. wah..bestnya..xpernah jadi top komentor lg..huhu

    ReplyDelete
  19. Link entry hadiah akak bagi : http://norminieza.blogspot.my/2017/04/hadiah-dan-ole-ole.html

    ReplyDelete
  20. Baiklah..saya cuba..nak menang top komentar SA..dapat hadiah, best..hehe..Tetiba rasa nak tiru idea SA gak, bagi hadiah kat top komentar..hmmm...okey tak?

    ReplyDelete
  21. WoW!!! Hebat lah Kak SA.. Best jugak macam ni kan.. Baru lah blog kita ada tetamu yg dtg dan komen. Kita tahulah yg blog kita ni bukan sekadar di pinggiran je.. Ade pengomen tegar pasti semakin seronok nak menulis.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah