Tuesday, May 1, 2018

Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway

Atas permintaan GA ini dilanjutkan hingga 31hb May 2018




Assalamualaikum...

Bismillahirrahmanirrahim...alhamdulillah ini merupakan giveaway pertama yang dianjurkan oleh group kami GSL Warrior dan objective kami adalah untuk merapatkan ukhwah antara blogger dengan menganjurkan GA ini.




Syarat Penyertaan Giveaway: 




4. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “ Grup Sisturs Lawa Warrior Giveaway”
5. Jangan lupa backlink dan publish entri korang 
6. Tinggalkan link pada ruangan komen
7. Pemilihan pemenang akan dibuat melalui Random.org 
8. Pengumuman pemenang akan dibuat pada 2 June 2018
9. Senarai hadiah seperti tertera di banner GA.
10. Share/ Ping entry di FB Group dan Google+ (Jika Ada)
11. Diharapkan kejujuran peserta follow blog dan social media seperti yang di senaraikan diatas.
12. Penyertaan terbatal sekiranya gagal mengikuti syarat yang ditetapkan.
13. Tarikh akan dilanjutkan sekiranya penyertaan kurang.

Giveaway ini berlangsung dari 1 Mei - 31 Mei 2018

All the best semua!!!

54 comments:

  1. Good luck pada yang join GA GSL Warrior nie ya 😉

    ReplyDelete
  2. Good luck siapa yg join GA ni.. Hadiah best²

    ReplyDelete
  3. kita join yee..
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Kalau join.. nak hadiah novel.. hehehe.

    ReplyDelete
  5. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    IG : kasih_shadz
    Facebook : Sha mohamed

    ReplyDelete
  6. join ye

    http://www.kasihjuju.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. insya Allah kalau ada masa kolin join..good luck semua

    ReplyDelete
  9. Good luck pada semua peserta...in sya Allah kalau free nanti boleh join.

    ReplyDelete
  10. Meriah nii. InsyaAllah akn join,

    ReplyDelete
  11. good luck pada yang join. menarik hadiah dia.

    ReplyDelete
  12. wAHHHH.. ada GA laa.... inshaaAllah bakal join kalau xde aral nnti.... apa2 pon, goodluck pd semua yg turut serta :)

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Good luck semua. Semoga ada rezeki korang. Semiga ukhwah bertambah dan berkekalan.

    ReplyDelete
  15. wah. grup gsl plak :)
    mantop.
    in shaa Allah. nanti kalu on lappy, aida join.
    now dgn phone, payah benau nak update entry :)

    ReplyDelete
  16. Wah, GA. Dah lama tak join GA by other bloggers ni.
    Dulu rajin la join, now busy. tak sempat.
    Btw, all the best and good luck for those yang join =D

    ReplyDelete
  17. good luck pada yang join this giveaway.. hope you guys love all the interesting prizes offered... nanti ada peluang nak join contest ni.. weeeeee

    ReplyDelete
  18. Good luck kepada semua yang join. Jangan lupa join tau ada berapa saja yang tinggal nih. Hadiah semua menarik sangat.

    ReplyDelete
  19. Wah ramainya yang terlibat, Menarik giveaway ni. Free time Lia join okay...

    ReplyDelete
  20. Pendek entry ni. Jadi komen pun pendek. Good luck kepada semua peserta. Hadiah wang tunai tu lumayan. Teruskan giveaway macam ni ye kak. Barulah meriah penulisan blog. Hehe

    ReplyDelete
  21. Attractive rewards been offered. Will share with others blogger to join the giveaway. Good luck to the participant. Hope to have this giveaway often. Hehe.

    ReplyDelete
  22. ok..nak join..nak menang tudung hahahahah..buat tambah koleksi raya nanti..rajinnya sa buat giveaway...bersama rakan2 yg lain

    ReplyDelete
  23. Wahhh best je GA ni hadiah menarik. Gud luck kpd semua peserta. Meriah dunia blogging ni dgn adanya GA mcmni. Rajin dgn x rajin je nk cuba.hehe

    ReplyDelete
  24. Good luck ! Hehe lama tak join GA orang . selalu menganjurkan je. huhu tak taw nak komen apa ni. Nanti ada masa uzu join eh kak . Muah ciked

    ReplyDelete
  25. Wow ada GA.. Bella rasa macam dah lama tak join GA. Good luck kepada semua yang join GA ni! :)

    ReplyDelete
  26. Rajinnya SA sertai giveaway gini. Zaman dulu rajin gak join, sekarang dah kekangan masa.

    ReplyDelete
  27. wah.. lama rasanya tak join giveaway.. nanti boleh la join.. insyaAllah.. good luck buat semua

    ReplyDelete
  28. lama dah tak join giveaway ni..hahaa..dulu punya rajin..good luck kak sa..ramai yang sponser tu..baguih la giveaway ni boleh kenal blog lain..

    ReplyDelete
  29. banyaknyer giveaway! This will also be like the perfect gift for Mother's day (even though it will be long gone by then). Wishing all the participators good luck! And I would love to know who will win this.

    ReplyDelete
  30. http://zafirahnazri.blogspot.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  31. saya join

    http://penselduabee.blogspot.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. Kak SA, lea join..

    http://www.leaazleeya.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  33. https://norminieza.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    Done..:)

    ReplyDelete
  34. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  35. saya join ye :D

    http://www.farhanajafri.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  36. saya join :)

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. Lama juga tak join GA ni... InsyaAllah..jika ada kesempatan nanti LeYa join ye. Ape2 pun Good Luck kepada para peserta

    ReplyDelete
  38. dah join..

    http://www.linliena.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, saya datang untuk join dan support..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  40. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. Join juga..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  42. done join

    http://www.cikash.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  43. In Shaa Allah, sempat nanti ciktie join ye

    ReplyDelete
  44. saya join dulu yaa

    http://marblemomo.blogspot.com/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  45. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  46. http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    bismillah..join ya

    ReplyDelete
  47. http://queensyanis.blogspot.my/2018/05/grup-sisturs-lawa-warrior-giveaway.html

    ReplyDelete
  48. Tak sempat nak join GA ni. Harap nanti nnt ada peluang utk join kalau ada ga lagi :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah