Sunday, April 29, 2018

Fib're Rose Sista Stardust Sesuai Untuk Mereka Yang Ingin Turunkan Berat Badan..

Sista Stardust Secret Rose Formula Revealed

Hi korang...

Memiliki badan yang langsing dan sihat adalah idaman semua orang khususnya wanita. Mimpi ngeri kan kalau makan banyak sikit berat badan naik mendadak. Masa tu sure menangis bucu katil. Even naik sedikit pun berat badan pasti mengalami kemurungan kan..SA la tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚...nak plak dah nak bulan puasa next month jemputan makan preview Ramadhan sana sini kan..tau- tau jer baju kerja dan apa juga baju dah tak muat..menangis..masa tu terus krik..krik...risau dan macam- macam perasaan ada lagi...Dalam pada SA risau berat badan naik tu SA diperkenalkan dengan Fib're Rose keluaran Sista Stardust iaitu makanan tambahan berbentuk minuman botani yang sangat sesuai dengan SA. Alhamdulillah SA temui jalan paling selamat untuk turunkan sedikit berat badan.


Fib're Rose Campuran Minuman Botani

Merupakan minuman botani yang mengandungi ramuan istimewa iaitu Ekstrak Kelopak Rose (Japan Whitening)serta pelbagai bahan yang mampu mengawal selera makan seseorang seterusnya mampu mengawal dan menurunkan berat badan. Minuman ini sememangnya sangat sesuai untuk mereka- mereka yang berhasrat untuk menurunkan berat badan. 

Walaupun terdapat banyak produk- produk menurunkan berat badan di luar sana tumbuh bagai cendawan, SA sangat rekemen korang ambil product ini kerana ianya selamat dan mengandungi bahan semulajadi. 

Berikut merupakan kandungan bahan semulajadi yang terdapat dalam Fib're Rose

Ramuan

  1. Fruktosa
  2. Serbuk Jus Oren
  3. Maltodekstrin
  4. Acid Citrid
  5. Gum Akasia
  6. Trikalsium Fosfat
  7. Serbuk Campuran Buah dan Sayuran ( Nenas,Epal, Kiwi, Markisa, Lemon, Pir, Bayam, Timun, Saderi)
  8. Serbuk Nenas
  9. Pewarna Epal Hijau
  10. Serbuk Buah Delima
  11. Serbuk Lidah Buaya
  12. Sekam Psyllium
  13. Serbuk Jus Epal
  14. Serbuk Senna
  15. Ekstrak Kelopak Bunga Rose

9 Kebaikkan Fib're Rose Sista Stardust 

  • Meningkatkan Metabolisme Tubuh Badan
  • Membantu proses pencernaan & sembelit
  • Membuang toksin dari badan
  • Mengawal Selera Makan
  • Badan akan lebih ringan dan bertenaga
  • Membakar lemak dan melangsingkan badan
  • Membantu menyihatkan badan
  • Mengandungi antioksida yang tinggi
  • Mengempiskan perut


Pengalaman SA consume Fib're Rose

SA adalah sangat susah untuk detox. Makan buah dan sayur lengkap hidangan harian pun SA alami masalah susah nak detox..sehari sekali jer..tapi sejak berkenalan dengan Fib're Rose SA senang nak detox. Sehari sampai 5 kali detox..hehehe..sejak tu perut rasa sangat selesa dan sihat. The best part selama 2 minggu pengambilan secara konsisten SA kini hilang 1.5kg. SA target untuk kelihatan sedikit langsing asalkan boleh pakai kebaya raya nanti..hehehe...


Cara- cara pengambilan:-


"campurkan 1 paket (10 gram) ke dalam 150 ml air suam. Goncang sehingga larut dan minum serta - merta selepas penyediaan. Minum air secukupnya sepanjang hari untuk kesan yang terbaik"


1 packet Fib're Rose campurkan dengan 150ml air


Shake..shake..shake


Segera di minum


Rasa apple yang sedap..


Dos yang dicadangkan:
1 paket sehari sebelum makan malam

Cara Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering

Harga 
RM150 x 60 paket
Kegunaan untuk 2 bulan.

Fib're Rose Sista Stardust sesuai diminum oleh semua pengguna

Website :
www.sistastardust.com

Facebook :
www.facebook.com/sistastardust

Instagram :
www.instagram.com/sistastardust_official

33 comments:

  1. Banyak jugak kelebihan produk ni.. Menarik.. Boleh try untuk melawaskan.. kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. saya suka campuran macam ni kak..pastu paginya kita lawas sgt kan.. sesuai sgt kalau masa perut kita meragam bila travel tu..

    ReplyDelete
  3. Wah bagus ya SA produk nie ada penurunan tu. Berkebaya la SA tahun nie ya 😍

    ReplyDelete
  4. Banyak juga kebaikan produk ni ye kak SA.. Blh try mne tahu leh kempiskn perut ni. hehe

    ReplyDelete
  5. kita minum berries rose...betullah SA produk ni mmg bagus sangat..memang nampak sangat perubahan dan kesan dia..

    ReplyDelete
  6. Nak cuba tapi takut berak-berak. Hahahahahaaa.. Harap nanti boleh cuba

    ReplyDelete
  7. Banyak betul baca blogger try stardust ni. I think at this age memang kena minimum supplement camni untuk tambah fiber Dalam badan. I would try this too.

    ReplyDelete
  8. waa macam menarik jee product nii..bila baca ade kelopak bunga rose tu rasa menarik tertarik pulak hehe..ohh tp ade maltodextorine pulak huhu..anyway, all the best yea!

    ReplyDelete
  9. Banyak juga campuran buah buahan dalam serbuk ni ye? Ni macam ala ala jamu moden la ni. Kalau ada memberi kesan kat SA maknanya produk ni sesuai la dengan SA. Dah turun 1.5 kg? Wahhhhhh.....

    ReplyDelete
  10. Kinah pun macam akak susah betul nak berdetox. Bila tengok akak cuba yang ni, nak cuba gak la. Harganya pun not bad. Mana la tau boleh turun sikit berat ni huhu

    ReplyDelete
  11. Bagusnya kak senang detox dengan Sista Stardust ni. Nak consume pun senang. Tahniah kak dah turun berat.

    ReplyDelete
  12. Boleh lah kita amalkan bila tiba bulan Ramadhan nanti hehe sebab dapat diet dan juga minum khasiat untuk turun berat badan hehehe

    ReplyDelete
  13. boleh try ni, boleh kurus sebelum raya

    ReplyDelete
  14. I'm thinking to reduce my weight too. Going to try this out since can see the effect on you.

    ReplyDelete
  15. macam sedap pulak tengoknya..ada banyak perisa ke kak, sebab tengok orang lain kotak lain. Nad ni pun nak kene detox, perut buncit dah ni..ehhehe. Orang lelaki boleh ambil tak kak, kalau boleh, suruh suami kita minum ni..

    ReplyDelete
  16. wah bersinar muka kak SA.. banyak benefit yg bagus la stardust ni

    ReplyDelete
  17. Kak apa rasanya kak.nampak macam sedap saja stardust nih

    ReplyDelete
  18. Apa rasa kak stardust nih...nampak macam sedap je akak minum.saya pun nak. Memang tenfah struggle nak turunkan berat badan searang nih tau.dapat badan berat 60kg pun jadilah kan.skang nih kemain badan naik dengan jayanya

    ReplyDelete
  19. tengok dah banyak yang bercerita pasal produk ni..nampak cam bagus je. Sis pun memang kena cari jugak produk yang boleh kuruskan badan sis ni. Dah menjadi jadi pembesaran badan sis sekarang ni..hehehe

    ReplyDelete
  20. Sy xboleh consume nie lah nampaknya. Nanti kadar metabolisma sy makin tinggi. Makin kurus pulak jadinya nanti. Tp bagus betul yer produk nie. Dpt bantu mengurangkn berat badan. Cara nk consume pon mudah

    ReplyDelete
  21. That's really great improvement, losing 1.5kg in just two weeks, the price also quite resonable I'll give it a try after I stop breastfeeding, trying to lose my baby fat.

    ReplyDelete
  22. Sedapnya buah epal. Ayu apa yang berlaitan dengan epal semua menarik. Wah makin berseri2 wajah sa lps ni

    ReplyDelete
  23. bab #PerasanSlim ni kena fikir banyak kali. Bagi stabil dulu.. hehehe..

    ReplyDelete
  24. This is a must one to have right now. Oh my. Wanna put down weight so much... Lolz...

    ReplyDelete
  25. Takpe sis bulan puasa ni insyaallah boleh kurus balik. Hheheh Lia nak cuba juga sista stardust ni sebab banyak betul kelebihan dia. Ramuan yang bagus dan kebaikkan pun banyak.

    ReplyDelete
  26. Sedapnya ha. Kalau fiber campur epal lagi nyummy kan kak. Nak slim juga ni. Selama 6 bulan, berat saya naik mendadak. Nak slim sekejap je. Saya masuk larian sebulan dua dah dapat 60kg. Bila stop. Naik sampai 83kg. Astaghfirullahalazim semput tengok penimbang. Tulah org cakap, bila dah slim, takmo senam. Hahaha. Ingat slim selamanya. Haha

    ReplyDelete
  27. Nampak sedap sangat ni Kak SA! Jarang Fiber drink yang best. Biasa perisa oren, plum. TAK SEDAP. nanti kita nak try yang ni pulak. nak pulun kurangkan berat badan.

    ReplyDelete
  28. uuuu hijau dia tu, menarik nampak. Nampak sedap. Selalunya collagen drink warna oren, pink gitu. yg ni unik.

    ReplyDelete
  29. Yes i need this! i've been putting on quite a lot of weight lately. Would love to try it out too!

    ReplyDelete
  30. Saya pun plan nak berdiet n kurus juga.boleh try pulak.versi hijau ni hehe

    ReplyDelete
  31. Aina pun nk kuruskan badan kak SA, nmpk mcm menarik ja produk n. Rasa apple sedap ok lah, klu rasa yg pelik2, tak lalu, hihi.

    ReplyDelete
  32. Wah!!! Ini memang menarik. LeYa pun nak kurangkan berat badan juga sikit. Almaklumlah En Suami kurus. Nanti bambam sangat tak kena pulak kan. Boleh lah dapatkan 1 kotak untuk try 2 bulan pertama ni..

    ReplyDelete
  33. Patutlah kak SA langsing menawan.. rupanya amalkan produk ini..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah