Monday, May 7, 2018

Hebatnya b.Liv O2 Bubbly Bright Oxygenating Mask

Hi korang...

SA nak bg tau ni..SA trruja sangat masa dapat product b.liv O2 bubbly bright oxygenating mask ni...sebab apa? sebab nya ini adalah mask muka yang unik dan terbaik yang SA pernah cuba. Bukan la nak kata mask muka jenama lain x best..best jugak..tapi yang ini lagi best sebab ada special effect kat muka kita once kita apply dengan fungsi utamanya adalah membersihkan , mencerahkan dan pengelupasan.

Sudah tiba masanya untuk memulihkan rutin penjagaan kulit kita, b.liv percaya bahawa penjagaan kulit adalah suatu perkara yang menyeronokkan. Oleh itu dengan terciptanya O2 Bubbly Bright Oxygenating mask yang merupakan Masker pencucian pelbagai fungsi ini menggabungkan gelembung oksigen dan serbuk beras untuk mencerahkan kulit


Oksigen memainkan peranan penting penting dalam penjanaan semula sel tetapi memandangkan faktor umur kita dan dengan pencemaran di sekeliling kita, oksigen di kulit kita berkurang dan ini menyebabkan kulit kusam dan kurang ketahanan. O2 Bubbly Bright membantu oksigen meresap ke dalam kulit yang membantu dalam pengeluaran collagen, mengembalikan cahaya dan kesegaran kulit. Dikatakan bahawa oksigen juga meningkatkan penyerapan dan keberkesanan produk penjagaan kulit anda yang lain.


Setelah di aplikasi pada kulit, nikmati sensasi 'geli' apabila krim bertukar menjadi busa lembut yang memerangkap kekotoran. 


Berasal dari Korea, mask oksigen ini diperkaya dengan 3 bahan utama yang terdiri dari gelembung O2, serbuk beras dan manik manik lembut merah. Manik-manik lembut merah itu akan mencair selepas diurut di muka dan melepaskan Vitamin E, antioksidan dapat meremajakan kulit anda. Kulit muka akan lembut dan lembab selepas penggunaan.


Cara - cara penggunaan O2 Bubbly Bright Oxygenating  Mask.

  1. Sapukan sejumlah kecil pada muka dengan perlahan-lahan
  2. Krim akan bertukar menjadi buih perlahan -lahan dan biarkan 5-10 minit
  3. Urut sekali lagi untuk kebersihan yang mendalam
  4. Bilas dengan air suam- suam kuku
  5. Teruskan dengan langkah-langkah penjagaan kulit yg seterusnya.


Harga untuk b.liv O2 Bubbly Bright Oxygenating Mask = RM99

Tetapi SA nak kongsikan dengan anda readers dan followers blog SA.. anda diberikan discount RM10 dengan menggunakan discount code ini BFBLV-RZD10

Offer ini hanya sah sehingga 13/5/2018 hanya di www.bliv.com

Jangan tunggu lagi...segera dapatkan discount untuk pengalaman mengunakan mask oksigen yang hebat ini...

SA dh cuba....anda bila lagi?

Healthy Pores Healthy Skin!!

29 comments:

  1. sha pernah guna! memang best gila, rasa ada orang urut kat muka (eh) sayang gila sebab dah nak habis huhu harga dah la sob sob

    ReplyDelete
  2. Nampak best nie SA, comel je SA ❤

    ReplyDelete
  3. bliv ni product dia cam ok jugakkan. elok untuk yg nk cuba.

    ReplyDelete
  4. Macam menarik je produk ni kak. Rasa macam nak cuba juga lah. Mana tai serasi dengan kulit ana kan.

    ReplyDelete
  5. menarik lah. Comel SA bergambar pakai mask hehehe

    ReplyDelete
  6. harganya pun boleh tahan juga nohh..tp kalau hasilnya kebabommm mahal pun tolak belakang..boleh beli satu

    ReplyDelete
  7. Ahh bestnya siap dapat diskaun! Ok la nak guna diskaun kod untuk beli.. Hehe.. Lagipun, kulit ni memang perlukan bantuan dah ni sebab tak jaga bila travel

    ReplyDelete
  8. boleh tahan jugak harga dia eyh.. tapi bila tgk kelebihan yang ada dalam produk ni memang berbaloi kot kalau nak membeli untuk nak mencantikkan diri kita ni kan..

    ReplyDelete
  9. letop! hahaah patutlah flawless; eh cop lelaki boleh pakai ke

    ReplyDelete
  10. wahh daripada Korea lagi! memang bagus betul ni. boleh lah nak mencuba nanti. baru balik dari labuan kulit dah mula nak menggelupas. T.T... sementara ada diskaun ni, kena grab peluang cepat ni!

    ReplyDelete
  11. Patutlah nampak SA makin gorjes dan meletup-letup..makin banyak skincare yg gunakan basic O2 ni kan

    ReplyDelete
  12. Wah ada diskaun rm10. Terbaik.
    Aida memang guna mask 2-3 kali seminggu.
    Ye la kan SA. Seharian muka terdedah. Memangbperlu sesuatu yg merawat.

    ReplyDelete
  13. Tak pernah cuba sebarang produk mask muka..

    psstt: Gambar SA yang last tu comellah.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. Amboi pakai mask pun nak bergaya hehehehe tapi tengok macam lembut dan sejuk jer mask ini bagus untuk wanita yang dah matang...

    ReplyDelete
  15. I've heard that serbuk beras ni actually very good for cleansing. This mask would definitely serve it's purpose. Gotta try this

    ReplyDelete
  16. dah lama nak cuba mask macam ni. yang jenis macam best je, ada serbuk beras sekali. bolehlah cuba nanti. harga pun bolehlah juga

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  17. Tak pernah lagi guna mask oxygen ni. Nampak macam menarik aje. Sebagai peminat mask..harus sis cuba pulak mask yang ni.., orang pakai kita pun nak ikut pakai gak..hehehe

    ReplyDelete
  18. Me likey! I will definitely purchase it again once the one I have finishes. Super refreshing and the tingling feeling is kinda addictive!

    ReplyDelete
  19. Lia pun dah pakai memang unik betul mask ni. Paling best dia berbuih lepas tu meresap kat kulit muka. lepas basuh rasa wajah jadi ringan dan bersih.

    ReplyDelete
  20. Best kannnn. Emi pun ada benda alah ni. Tapi tak sempat nak guna sangat lagi. Malam ni nak try laa

    ReplyDelete
  21. Dah lama sangat nak try produk ni.airah memang suka skincare dan cuba prpduk baru.lepas baca entry SA memang nak g beli la

    ReplyDelete
  22. Dah pkai gak ht ni, kitorg laki bini suka sebb ada letup2 dn dia hilng sendiri

    ReplyDelete
  23. Ika suka brand b.li sebelum ni ika pakai pencuci muka untuk jerawat
    Menang kecut jerawat .Nk try pula la hat range ni.

    ReplyDelete
  24. Mmg betul kak O2 mmg bersihkan dan bagi frahness brightening semua lah..dulu nak buat rawatan o2 mmg mahal..dah ade ni mmg sgt mudah

    ReplyDelete
  25. Ok nanti nak beli mask nih.nampak best je

    ReplyDelete
  26. Pergh!! Mengancam betul produknya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah