Thursday, April 18, 2019

Dinner Di Hokkaido Seafood Kuala Lumpur

Hi korang...

SA baru balik dari dari dinner di Hokkaido Seafood KL. Dinner bersempena farewell ex boas SA iaitu En Helmy..farewell bukan berhenti tau..tapi farewell sebab tukar department..ikutkan sedih la sebab berpisah..tapi kami masih berhubung as a friend .. relationship tu tetap kukuh erat...masih dibawah satu bumbung cuma berlainan department je...

First time SA ke sini..yang diorang ni dh banyak kali makan kat sini sebab ni antara tempat makan favourite boss SA ni la..ternyata memang makanan kat sini sedap dan sangat popular..sorry takde gambar SA kat sini...segan nak bergambar ..mana yang sempat je la SA snap...


Depan restoran..ekceli restoran ni berdepan dengan hotel Vistana KL...senang je nak cari


Big boss dept sekarang ambil order


Yang baju putih tu yang diraikan..


Butter prawn 


Ikan senangin soy sauce, lala kam heong, Oyster Omelette


Baby Kailan


Makan time!!!


Alhamdulillah...

Makanan sedap...kata2 akhir penuh nasihat dan semangat...walau berpisah department tidak menghalang hubungan baik kami...next plan untuk buka puasa plak..boss cakap dia belanja!!!yeay....

7 comments:

  1. seronoknya dapat makan dengan orang rapat..

    ReplyDelete
  2. Butter prawn....sedapnya....dah byk kali try buat sendiri. Hapah tak jadi

    ReplyDelete
  3. Semua menu sedap-sedap belaka. Salam blogwalking dan salam perkenalan. Saya singgah daripada blog Kak Sha.

    ReplyDelete
  4. menu nmpk cam sedap tu, SA..mesti rasa dia pun confirm sedap..hehe

    ReplyDelete
  5. ada rasa macam makan kat jepun tak?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah