Monday, April 1, 2019

Mudahnya Masak Pasta..Hanya 3 Minit Dengan Master Pasto!!

Spaghetti  Segera Tanpa Perasa Tiruan Dan Tiada Bahan Pengawet


Hi korang..

Siapa kat sini pencinta pasta? Selalu mengambil masa yang lama untuk menyediakan sendiri pasta? Kini korang tak perlu risau lagi kerana dah ada instant pasta di pasaran yang memudahkan kerja korang..Menarik kan? Sesuai la untuk SA yang duduk bujang ni...agak- agak malas nak masak beria pasta ni..beli yang instant je..Cara masak pun mudah dengan 2 kaedah iaitu secara direct rebus dalam air panas atau panaskan sahaja di dalam microwave. SA sediakan 2 video cara mudah menyediakan pasta kegemaran korang di akhir entry ini tau...jangan lupa tengok sebab sememangnya sangat mudah..nak sediakan kat office pun boleh kalau takde masa nak keluar beli makanan..instant pasta Master Pasto penyelamat anda....


Master Pasto adalah hidangan ready to eat yang lazat yang dibuat dari bahan-bahan segar tiada pengawet dan tiada MSG dan ianya memudahkan serta mengikut citarasa pencinta pasta Malaysia. Tiada pembekuan yang diperlukan, dan hanya mengambil masa kurang dari 3 minit untuk dipanaskan semula. Paling penting, ia adalah produk HALAL.



Master Pasto  di kilangkan oleh Lioco Food Industries Sdn Bhd. Terdapat 2 pek kedap udara yang di bungkus dengan teknologi tinggi di dalam setiap kotak Master Pasto. Ia mengandungi sebungkus spaghetti dan sebungkus sos pilihan korang. Dan jangan tak percaya dalam pek sos tu terdapat isi ayam dan juga cendawan yang telah siap di masak. Spaghetti juga telah siap di rebus , jadi mudah sangat kerja cuma panaskan sahaja mengikut dua kaedah iaitu letak dalam air panas mendidih selama 3 minit atau panaskan je dalam microwave ..memandangkan SA takde microwave kat rumah...maka SA guna cara pertama iaitu panaskan guna air mendidih..serious senang..


Jom kita masak pasta!!


Terdapat cara-cara memasak di belakang kotak


SA panaskan didalam air panas mendidih selama 3 minit


Spaghetti mushroom cream sauce untuk Dania


eem...yummy...


Spaghetti Aglio Olio untuk SA


Terdapat hirisan ayam dalam pek yang disediakan..


Spaghetti Bolognese ni simpan untuk Dania bawa bekal ke sekolah..hehe..


SA sediakan 2 video cara-cara menyediakan instant pasta dari Master Pasto ..korang ikut video ni je ..senang sangat...



Pada SA memang instant pasta keluaran Master Pasto sangat memudahkan SA..tak perlu ambil masa yang lama untuk menyediakan pasta..selain mudah..ianya sangat sedap..tak lari pun dari rasa pasta yang terdapat di pasaran...trust me..ianya memang sedap...


Dapatkan Master Pasto Anda....

Instagram: 

Website: 

Instagram: 

Facebook: 

19 comments:

  1. Sedap..jimat masa nak sediakan....nieyl sukaaaaa

    ReplyDelete
  2. sukaa...senang nak sediakan utk org xpandai masak mcm sy..

    ReplyDelete
  3. sdap ni kak..sy pun dah cuba. satu kotak tu utk seorng makn jer..hihi. cepat, mudah dan mengenyangkan..hehe

    ReplyDelete
  4. Wowwww sekali tengok, mudah dan senang yaaa....
    Bawa travel bagus ni ...

    ReplyDelete
  5. Mudah dan jimat masa..kena ada stok akt dapur ni

    ReplyDelete
  6. wahhhh sesuai sgt utk dana yg mls masak ni SA, kadang takde idea nk msk apa... klu ada nih... senang keje

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. senang kerja ni.. sedap pun sedap!

    ReplyDelete
  8. senangnya.. xpayah susah2 dah de instant

    ReplyDelete
  9. eee tak bole jadi ni! da banyak sangat orang share, kena cari jugak!

    ReplyDelete
  10. wah best ni.. saya mmg suka yg mudah dan cepat macam ni

    ReplyDelete
  11. mudah. senang untuk orang yang always on the go.
    panaskan then boleh terus makan..

    ReplyDelete
  12. senang sgt ni ada yg segera camni..senang juga utk bw travel

    ReplyDelete
  13. mak aih.. penyediaan macam tu je, senang gilerr, best pulak utk saya yg suka travel ni

    ReplyDelete
  14. nampak sedap dan mudah masak ni, nak try jugaklah nanti...anak2 peminat pasta

    ReplyDelete
  15. Ni bukan yang bujang je suka, mak budak pun suka.
    1 2 3 dah siap! :P

    ReplyDelete
  16. ni klu malas nak masak, beli instant ni je la..sonang...

    ReplyDelete
  17. sedap sgt, berbaloi beli letak kat opis or bawa travel.

    ReplyDelete
  18. Dah semakin mudah sekarang ni, tak payah dah nak kupas bawang, tumbuk bawang lagi kann...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah