Friday, April 5, 2019

Jatuh Cinta Dengan Eyeliner Imhannahlife

Hi korang...

Salah satu benda penting yang SA titik beratkan dalam rantaian alat solek SA adalah eyeliner....selalunya SA guna jenis yang gel dan kena lukis elok2 kan...kalau tersalah lukis bersememeh mata...pasal tu kalau bab mata ni memang ambil masa yang agak lama...Dulu masa zaman muda2 dulu suka pakai celak pencil je ..dah advance skit guna eyeliner jenis gel...

Baru-baru ni SA ada review eyeliner keluaran Imhannahlife ni...eyeliner jenis macam pen yang memudahkan kita lukis di bahagian mata...bestnya sebab x perlu rasa takut nak oles pada mata...tak bercapuk dan cantik je garisan yang dilukis...yang penting eyeliner ni waterproof..


ni la eyeliner..SA pilih kaler hitam...eh dh tentu la hitam kan...


Tenyeh SA...jangan tak tenyeh...


Gigih SA nak lukis nak tunjuk kat korang


Tak bercapuk kan?


Hasilnya...

Cantik x?tengok di bahagian bawah mata tu..SA saja lukis area tu nak bagi mata nampak lagi galak...hahaha..dah la jenis mata besar kan..apapun SA suka eyeliner ni...solekan jadi kemas dan tak bersememeh...yang penting dia x melekat di bahagian lain sekitar mata...korang nak cuba?

Follow ig diorang @imhannahlife...

6 comments:

  1. cantik la hasilnya..kemas je..menarik!

    ReplyDelete
  2. Cantik SA.. senang kan macam nie. Kak Sue lama dah tak make up-make up mata nie.. macam best pulak..

    ReplyDelete
  3. wah pandainya pakai eyeliner...hehe

    ReplyDelete
  4. pandai akk pakai, saya tak reti pakai kak...mesti serabai je

    ReplyDelete
  5. cantik...tak penah try jenis camni..selalu guna hat pencil je..hihi..boleh la terjah ig ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah