Thursday, April 4, 2019

Tengok Wayang Upin Upin Keris Siamang Tunggal

Hi korang....

Sabtu lepas SA bawak anak dara berdua ni pergi tengok wayang Upin Ipin Keris Siamang Tunggal..Mulanya nak bawak sekali si kembar tu jugak..tapi hari Khamis tu diorang dah pi tengok satu family...erm..mana yang tak tengok la SA belanja..haha..SA masa tu tengah demam dan batuk lagi..belasah aje..kesian anak-anak tak kemana cuti sekolah kan...memang ramai betul crowd family kat Palm Mall, rupanya GSC kat Palm Mall banyak buka hall untuk film ni..compare ngan TGV kat Seremban 2. Asalnya kami nak tengok tayangan pukul 3..last2 dapat tayangan 5.20pm.. itupun seat limited..boleh la dari takde kan..malas nak tunggu tayangan yang lambat lagi...


Dua orang ni yang teruja sangat....


Dumbo...next masuk panggung kita tengok ye...


Amboi happy betul Dida


Satu family bawak anak or anak2 buah ke..jiran ke..tak tau la...ramai betul..


Total harga tiket RM57.00


Dida memang teruja betul..tak sabar- sabar..asyik sebut je dari pagi..dah petang ke mama...dah petang ke...hahaha


Us...abaikan muka SA yang tengah demam dan batuk...sampai hari ni tak ok lagi


Alaaa...Dida ni bergerak plak...us dalam panggung...

Best ceritanya...no wonder pecah panggung...bagus la Les Copaque buat film macam ni...no wonder juga ambil masa sampai 5 tahun untuk pembikinan film ni...hasilnya kebabom...banyak unsur2 baik diselitkan dalam film ni..dan ada juga related dengan kisah dongeng yang dah dimodenkan..terbaik la untuk hiburan kanak- kanak yang tidak asing lagi dengan watak Upin Ipin...kembar yang tak besar- besar tu...hehehe...so korang yang belum bawa anak- anak pergi menonton film baru Upin Ipin ni...sila bawak anak- anak korang...for sure diorang enjoy the movie...eh...mak pak pun enjoy laaa....

13 comments:

  1. kanak2 mesti suka punya.. tapi rasanya orang dewasa pun suka ngeh3..

    ReplyDelete
  2. berbaloi 5 thn buat..hasilnya power...

    ReplyDelete
  3. akak pon belum lagi bawak anak2 tengok...harap sempat la.

    ReplyDelete
  4. hehehe.. kita pun dah tengok bawa Budak besho

    ReplyDelete
  5. Memang best! merdu sungguh suara si bawang merah. Kita bagi empat bintang ****

    ReplyDelete
  6. saya n anak-anak suka, best kak lain dr yng lain Upin Ipin sesebelum ni Next nak pi tengok Wonder Park pulak, hrp2 ada lagi

    ReplyDelete
  7. Kannnn...kita pun tengok sekali macam nak tengok lagi, cuma takde geng je ni hehehehe

    ReplyDelete
  8. best.. nanti nak beli astro first la utk anak2 buah. hehe

    ReplyDelete
  9. les copaque mmg x mengecewakan kan tp saya x tgk lagi la

    ReplyDelete
  10. Anak-anak kita tak pernah dibawa ke cinema sebab kat sini takde cinema. Kalau nak tengok beli cd jer.

    ReplyDelete
  11. nnti la dah surut sikit org tgk, bru pi terjah..hehe

    ReplyDelete
  12. Ramai cakap best movie nie SA.. Kak Sue belum sempat nak tengok lagi nie..

    ReplyDelete
  13. harap nanti dapat la tengok movie ni..lama dan tak layan upin ipin

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah