Thursday, April 11, 2019

Family Photo Di Cameron Highland & Bharat Tea Last Part

Hi korang...

Hari ni kita sambung last entry cerita percutian SA dan family di Cameron Highland selepas bagi laluan kat entry-entry yang lain..ikutkan SA sibuk sangat sejak berpindah ke department baru sampai takde masa langsung nak draft habiskan cerita CH ni..kebanyakkan entry SA yang sebelum-sebelum ni semua yang dh siap scheduled so korang akan nampak SA hari-hari update ..sibuk sangat la korang...balik kerj hari-hari lambat..penat x tau nak cakap la...

So dah sampai last entry dah..ikutkan ada banyak je lagi gambar...tapi ceritanya sama je ..memandangkan SA x cukup masa makanya kita tamatkan kisah percutian ni...kat basah ni semua gambar-gambar family dan random photo...singgah Bharat Tea kejap lepas check out..beli la tea 2-3 kotak...dan ada yang sempat makan kat situ gak..SA plak sakan melayan anak-anak bergambar...


Tengok la atuk tu happy sangat


snap banyak2 kali


Sorry la Lisa...tudung kena tiup angin sejuk


Masa ni SA plak join


Freestyle


yeay kami dah habis bercuti di CH


Makcik tenggelam dek anak dan anak buah


one more photo


Cantik bunga ni...x tau apa nama


selfie seketul


anak2 di beranda apartment


tak lengkap percutian kalau x ke ladang teh


cantik kan pemandangan


subur je ladang teh ni...


Candid


one more candid


anak2 energy banyak kan


candid lagi ha


berhenti pose jap


one more pose


SA pose gak la kat sini...masa ni dh demam


kakak Dania biasa la...gambar dia je banyak


nak masuk Rose Valley...kena bayar mahal plak...pas tu kena marah amik gambar depan ni...amenda ntah


ni area Kea Farm


gambar dia je penuh


So..tamatlah cerita percutian SA dan family..rasanya nak repeat lagi dan kalau bleh nak pergi 3 hari 2 malam kat sini so dapat la explore banyak tempat skit...rasa macam tak puas plak rasanya sekejap sangat kat CH...dulu takde la sejuk sangat..sekarang agak sejuk jugak...masa hari last ni hari Isnin..tapi ramai gak orang bercuti masa ni...semua dh pandai naik CH masa bukan cuti sekolah kot..kalau cuti sekolah sesak kan?

Next nak bercuti kat mana plak SA?

9 comments:

  1. alahai..bestnya g CH..lamanya xsampai CH,,rindu plak dgn suasana kat sana..sejuk dan segar jer..:)

    ReplyDelete
  2. rindu sangat nak g CH...
    masa tak mengizinkan lagi...

    ReplyDelete
  3. WALAUPUN DEKAT TAPI BILA DENGAN FAMILY TU HAPPY DIA LAIN MACAM KAN KAK..

    ReplyDelete
  4. Tryla print gambar2 .. buat kat Pixajoy ke .. murah. Wife saya semua gambar dia akan bukukan dengan Pixajoy.

    ReplyDelete
  5. Tak sah kalau gi CH tak bergambar di ladang teh kan...
    Seronok bercuti sama-sama family reramai ni

    ReplyDelete
  6. bestnya nengok gambar2 SA,bila lah nk pegi ke CH lg... tingin tul pegi sana... tp tulah, diri sndiri pulak yg tak rajin nk layan sesak hehehhe

    ReplyDelete
  7. meriah semua. pegi ramai2 memang happening =)

    ReplyDelete
  8. Ada rezeki ingat nak repeat lagi pi sini..

    ReplyDelete
  9. Rasa rindu pula nak ke Cameron Highland. Kali terakhir saya ke sana tahun 2015.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah