Friday, April 5, 2019

Burger Tepi Jalan Juga Yang Best..

Hi korang...

Dah berapa hari ni petang-petang pasti hujan...dah berapa hari SA balik kerja sampai kat rumah  lambat sangat...adakala dh pukul 9.30 malam baru sampai...keluar office lambat kan..naik MRT bukan cepat pun sampai rumah...dengan jalan jammed sebab hujan ni...bila dh balik lambat memang takde la masa nak masak ke apa kan...solutionnya beli je la burger tepi jalan tu..sedap pun sedap...



SA dh lama tak makan daging...SA memang berjaga-jaga dengan pemakanan SA since SA dulu diserang darah tinggi..ikutkan SA takde dh darah tinggi tapi sampai sekarang SA masih ambil ubat darah tinggi...so burger malam semalam yang SA beli tu SA amik burger Ayam je...sedap...memang sedap...harga pun murah je..RM3 untuk burger biasa...sayur pun akak tu letak banyak..ada salad, timun, tomato dan kobis...bawang pun ada...lama dah tak makan burger tepi jalan macam ni...sekali pekena sedap betul...macam tak cukup plak sebiji...

Korang suka?

7 comments:

  1. Haritu baru Amar makan burger tepi jalan, sedap jugak btw moga diberi kesihatan yang berpanjangan

    ReplyDelete
  2. suka jugak kak SA! Lagi berbaloi daripada makan burger McD ataupun KFC

    ReplyDelete
  3. betul tu. Siap boleh request lagi, taknak bawang, nak mayonis lebih. Murah plak tu

    ReplyDelete
  4. Kita masih ingat burger tepi jalan yg dipotong enam dikongsi beramai2

    ReplyDelete
  5. setuju dgn akak..berger tepi jalan memang sedap. xleh lawan burger kat kdai exclusive..hehe

    ReplyDelete
  6. saya pun suka layan burger tepi jalan, selera tekak org Malaysia gitu hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah