Friday, April 5, 2019

Percutian Family Ke Cameron Highland - Posing Di Abang Strawberry

Hi korang...

Entah bila la nak habis cerita CH ni..gambar banyak giler..rasa rugi plak kalau tak share kat sini..kiranya SA campur-campur la cerita ye..kang asyik citer bercuti kang korang jemu plak...SA tak kisah sebab blog ni memang banyak cerita dh..takde specific niche kan...more to lifestyle..

Masa kat Abang Strawberry tu sempat la SA melayan anak-anak posing..dalam sejuk-sejuk tu diorang macam takde masalah plak...SA ni puas la menahan sejuk...lepas tu Atuk dan Uwan pun join sekali bergambar untuk kenangan..tak tau la bila nak pergi lagi kan...

jom tengok gambar...


Kalau kat CH memang amik gambar Strawberry la kan..banyak betul yang masak ranum..geram tengok


ingat nak petik tapi masa ni blom buka lagi


Banyak yang masak dan besar-besar kan


Anak-anak dara kesayangan SA posing


macam-macam gaya


pose lagi


pose ngan Atuk Uwan


Uwan tak pandang kamera


pose lagi banyak-banyak


gambar Atuk dan Uwan plak


Ambou atuk pun pandai buat peace


SA pun pose


Anak dara ni jangan cakap la...gambar dia je penuh


one more


lagi satu


Mama muka happy


Berangan


Dania lagi

Penangan cuaca sejuk buatkan SA dan Abah demam teruk..sampai terpaksa mc 3 hari last week..maunya tak demam..Perlis panas ya rabbi..dari Perlis naik plak tempat sejuk...lepas tu balik NS panas lagi...penyudahnya dapat demam last week...sekali pakej selsema dan batuk...

Sekarang baru nak ok but masih batuk lagi..

7 comments:

  1. Geram je tengok strawbery tu SA..dahlah baunya wangi..ish...betul..panas sejuk..panas sejuk badan terkejut antara punca demam.

    ReplyDelete
  2. belum jejak kaki ke sana lagi..

    ReplyDelete
  3. Strawberry ni klu mkn dkt atas..manis sedap...
    sampai bawah...nasib-nasib ler..kdg tu mesti dapat yg masam..hehehe...
    skrg ni kalau panas, Ya Allah..panas sangat

    ReplyDelete
  4. sakan bergambar..kalau saya, sejuk2 cam tu nak bergambar pun malas..sojukkk benor...tapi CH ni ada time dia sejuk..kdg okey..kdg kita tak boleh adapt ngan sejuk dia...tapi masa pi bulan 12, 2thn lepas..mmg sojuk betul sbb musim ujan masa tu...

    ReplyDelete
  5. Sekali aje pergi CH ni gan Family..
    Jenis Suami, kalau dah pergi sekali, jarang nak ulang lagi huhuhu tapi kenangan tu tetap ada...
    Nak kongsi kat blog, tapi masa tu anak-anak belum berhijab heheheh...

    ReplyDelete
  6. Kak Sue baru sekali pergi CH tu pun masa anak-anak kecik lagi. Ingat nak repeat lagi n tido kat sana nanti..

    ReplyDelete
  7. lama dah tak gi cameron..rindunyaa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah