Monday, April 29, 2019

Secretaries Week 2019 Bertentang Mata Dengan Tengku Permaisuri Selangor

Hi korang..

Last week SA berkesempatan join Luncheon Secretries Week 2019 Di Royal Chulan Hotel bersama- sama beberapa secretaries lain dari Malakoff. Event yang tak dijangka..tetiba ke nama SA naik untuk join padahal takde persiapan apa pun..pagi tu dapat tau...pagi tu jugak pi cari baju yang sesuai..gamble je SA pi cari blazer. Dah la tekak tengah sakit masa tu..ikutkan malas nak pergi..tapi nak memenuhkan meja yang company dah beli...terpaksalah pergi...giler..untuk event ni je SA habis RM200++...

Eh jom la tengok gambar...SA paling berbesar hati bila for the first time dapat bergambar dengan Tengku Permaisuri Selangor...ya allah pengalamaan betul...tak sangka tengku boleh interframe masa SA cuba nak selfie curi2 gambar dia dari kejauhan...best betul masa tu



Blazer beli kat H&M RM184++, ada baju satu lagi tp SA x tukar...




sempat bergambar kat sini


Meja kami


SA dan Ela..kami satu department


Candid SA tengah selfie...


barangan dalam goodies bag


eyeliner Airish


Menu lunch chinese cuisines


Starter


Crab meat soup yang awesome..


Persembahan Shiha Zikir


Dayang Nurfaizah


Roasted Chicken


Breased Tau Pau With Mushrooms


Steamed Seabass


Persembahan Cakra Khan


Cakra Khan dan Shiha Zikir


Masa ni Tengku Permaisuri berangkat pulang


Dah dekat dh masa SA Selfie macam ni


Kelu jap tetiba dia jenguk kat hp SA...wallaweiii...rasa nrasa nak peluk je dia


Dengan AC Mizal..


Dengan Datin Amelia


Dengan Arja Lee..sedondon kami...


Kami antara Secretary Malakoff yang terlibat

Satu pengalaman yang indah...lepas ni tak tau la ada lagi ke tak Secretaries Week kan...yang penting kami kekenyangan di samping dapat enjoy lagu2 artis yang terlibat...just x dapat amik gambar ngan Dayang je..kalau dapat lagi best...jumpa lagi semua secretaries di tahun -tahun akan datang kalau ada jemputan lagi...

8 comments:

  1. best tu SA..keja private dpt la pi secretaries week best2 camni..keja gomen, kat kementerian saya ni baru 1st time buat jumaat lepas..tapi besa2 je..idak la ada artis2 terkenal nyanyi...

    ReplyDelete
  2. wah..selfie dgn tuanku permaisuri tu berharga sangat. 1 dalm 100 blm dapat selfie gtu..hehe. selamat hari setiausaha kak..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah jadi orang hebat bersama2 orang2 hebat

    ReplyDelete
  4. Ooo akak secretary ye. Happy secretary day to you ;)

    ReplyDelete
  5. Wahh...wah...seronok betul dapat berselfie dengan Tengku Muda Permaisuri Selangor. Best3x..

    ReplyDelete
  6. best la opis SA mudah nk membeli apa2... adhoc je pun blh cari situ hehehe...
    blazer tu mmg cantik, naik aura SA tau...

    mmg rugi klu SA tak join, dhla company sponsor pastu yg hadir tu artis best2 n ada tuanku permaisuri lg.,,

    mesti dia nmpak masa SA selfie tuh, tu dia jenguk kan muka tu... betapa sportingnya dia...

    bila dh jd tunaku permaisuri tu terus lain aura dia tu kan, tp suka ngn gaya dia yg lembut... simple , humble gitu

    ReplyDelete
  7. Bertuah SA dpt bergambar dgn tengku permaisuri selangor.. .dlu2 pernh juga pegi secretary week.. Ada boss blanje walaupun kita bkn secretary. .syok ..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah