Friday, September 13, 2019

Family Mart Baru Buka Di Plaza Sentral

Hi korang....

Kisahnya Family Mart baru dibuka di Plaza Sentral...sikit punya besar FM ni..compare outlet yang kat NuSentral..SA pun baru tau semalam sedangkan dah official buka hari Selasa lagi...teruk betul kan..hahaha...padahal sekangkang kera je dari opis...kebetulan semalam boss SA mintak tolong belikan ubat batuk Prospan kat FM..katanya ada FM baru buka kat area Lobby Plaza Sentral..SA mula- mula macam pelik..sejak bila plak FM ada buka kat Plaza Sentral..setau SA Mynews.com ada la...erm..tak pe la..pergi jer la tengok..maybe boss salah cakap..jangan derhaka tau!!!dah la bos tu macam mak dah...hehehe..maka berjalan la SA lemah gemalai mengikut rentak sambil rasa antara betul ke tak betul boss aku ni...eh..eh...ada laaaaaaaa......besorrrrrr....meronda la SA sensorang mencari apa yang boss pesan...takde plak ubat batuk tu...tapi SA sempat la explore sikit...x nampak plak kat mana tempat Oden..asal pi FM je cari Oden..dah beli salad dan Parmesan Chicken Slice then SA terus ke Guardian KL Sentral. Nasib jumpa apa yang di cari..



Crab salad apa ntah nama dia sebab dah makan semalam lupa amik gambo..RM3.90 siap ada crab meat colour oren tu ha...sodapppp....freshhh


Parmesan Chicken Slice ni pun sedap....lembut jer rotinya...

Ini kalau Dania tau Family Mart dah buka kat Plaza Sentral ni sure macam- macam pesanan penaja dia bagi nanti ni..tapi untuk hari ni SA cadang nak belikan dia Parmesan Chicken Slice ni...dia suka bun- bun macam ni...Tengah counting days birthday kakak Dania ni...25hb nanti genap umur dia 15 tahun...dia tak nak buat celebration katanya..dia dah big girl x nak la tiup2 kek ni bagai...rimas katanya..tak tau la apa pesen anak dara SA ni..kalau dia tak nak tu jangan la memandai- mandai buat untuk dia..tengok la amsam jer kang muka dia..kalau orang lain kan..mama dia nak buat confirm suka kan....Dia ni lain plak....

13 comments:

  1. kalau FM dekat dgn office SA, Lulu pulak dekat je ngan office i hahaha (perasaan jelly sebab FM tak dekat dgn my office). Look yummys je Parmesan Chicken Slice tu. Nanti nak try beli. Oh Dania big girl tak nak celebrate? so mama kena buat surpirse je lah kot wihout any celebration hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaa lagi best Lulu dekat ngan dia...ishhh....tu la cadangnya nak buat surprise jer ..tengah plan ngan makcik2 dia la ni...

      Delete
  2. best betul opis SA, segala kedai makan, mart2 ni family mart pun ada situ... mmg syokla
    mau hari2 dh blh tau apa nk mkn sbb mcm ada situ cuma sedia duit jelah kn

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa. teringat ice cream matcha dia. Bru sekali jejak FM tu pun sebab pegi kl. Dekat taiping ni mano nka dpet haa haha

    ReplyDelete
  4. bestnya..tp malas nak gi yang kat sini ni..takde geng

    ReplyDelete
  5. kalau masuk FM memang rambang mata nak pilih makanan.. hehehe

    ReplyDelete
  6. xpernah masuk FM. FM baru buka kat seremban centerpoint ocean lama tu pun belum sempat terjah lagi. manjang sesak dengan orang. almkalumlah baru bukak

    ReplyDelete
  7. Saya ke FM suka sushi, oden, bobba.. Habis RM teruusssss haha

    ReplyDelete
  8. Saya baru sekali ke Family Mart. Beli aiskrim je.

    ReplyDelete
  9. wah boleh la hari2 ke FM ye SA..hehee

    ReplyDelete
  10. dahh lama tak ke family mart ni...kadang2 sampai tak tau nak beli apa dah...aahhahah

    ReplyDelete
  11. Lepas Ni harus byk shopping la kak SA Kita.. byk brg best2 Kat family mart

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah