Wednesday, September 4, 2019

WW: Buku Resepi Untuk Pemenang Top Komentator September - December 2019

Hi korang...

For next hadiah untuk pemenang top komentator SA akan hadiahkan buku resepi yang mudah untuk korang..So lepas ni korang kena la rajin komen kat blog ni...satu buku untuk seorang pemenang setiap bulan dari bulan ni sampai December nanti...pemenang bulan Ogos SA dah reserved kan satu buku resepi yang SA update semalam.




Kenapa SA hadiahkan buku resepi?

Memandangkan SA suka memasak..dan ingin berkongsi minat yang sama maka SA come up dengan idea untuk bagi buku resepi...at least korang boleh cuba resepi- resepi mudah dalam buku tu kan...boleh jer cuba resepi baru dari resepi kebiasaan kita buat..mana tau lagi sedap..kadang cara kita masak lain, cara orang lain masak lain dan dalam buku resepi lain kan...lagipun kalau masak sendiri lagi jimat...ye tak?Sesuai jugak untuk korang- korang yang baru berjinak dalam dunia masak memasak

So korang...apa tunggu lagi...jom la komen banyak- banyak...mana tau rezeki korang menang untuk bulan September  kan?

24 comments:

  1. bertuahnya sapa yang dapat buku resepi ni...

    ReplyDelete
  2. wahh..best lah dapat buku ..tidak lah abis idea mau masak apa.. jum baca dan bagi pendapat https://misseffah-ara.blogspot.com/2019/09/morning-sickness-teruk-nortaqifa-abd.html

    ReplyDelete
  3. wow.. best nu sapa yg terima hadiah ni..:)

    ReplyDelete
  4. wowwww bukan senang nak dapat buku resipi ni. Nak try tapi entah mampu ke idakkk

    ReplyDelete
  5. Wah.. buku feveret ini.. Kena usaha mantap sikit nie.. :)

    ReplyDelete
  6. best dapat buku ni boleh cuba resepi dan cara masak yang lain. terbaik kak hadiah ni

    ReplyDelete
  7. Wah best ya dapat hadiah buku resepi..

    ReplyDelete
  8. Wah, bestnya hadiah yang Kak SA sediakan.

    ReplyDelete
  9. gk buku resepi tetiba lapar la plak kak hihi

    ReplyDelete
  10. Wahh bestnya siapa yang dapat ni nanti :)

    ReplyDelete
  11. Tp JM dah kurang blog walking skrg huhuh

    ReplyDelete
  12. JM pun minat masak..you tube la my reference..tp kadang kena ah jgk ikut tekak sendiri 😬

    ReplyDelete
  13. Kena rajin komen la pasni ahaksss

    ReplyDelete
  14. waa.. banyakknyaa buku resepi .. kena rajin boommm komen lah nie hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah