Thursday, September 26, 2019

Sarapan Roti Steam & Telur Separuh Masak Di IJN

Hi korang...

Semalam SA cuti dan pepagi dah pi IJN, rutin setiap 3 bulan pergi sana dan seperti biasa SA lambat bersarapan. Terus perut masuk angin...lepas selesai urusan SA semalam terus SA sarapan kat restoran yang ada kat IJN tu..lama x datang tengok macam dah banyak perubahan..malas plak SA nak amik gambar apa yang berubah. Sedikit moody sebab perut dah masuk angin...Semalam jugak birthday Dania. SA decided balik Seremban terus..Dania memang tak tau SA balik semalam...ingat nak pi beli hadiah dia dan sorok dulu, nanti Sabtu baru keluarkan hadiah masa sambut birthday dia...tapi perut plak buat hal..memang SA balik terus la..tapi sempat singgah kejap kat pasar besar Seremban. Kebetulan abah blom masak lagi...so beli la lauk untuk makan tengahari dan lebih kepada lauk kegemaran Dania..

Meh SA tayang dulu apa yang SA makan lepas selesai urusan SA kat IJN...


Menunggu tak lama..tapi banyak selok beloknya


SA order roti kaya pandan stim..


Telur separuh masak 2 biji dan teh o nipis


SA dah kurus blom?hahahah...

Lepas sarapan..masa tu jam dah pukul 10am...SA lepak jap...sebab badan rasa x ok..then baru amik grab pi Pudu Sentral sebab SA nak balik Seremban naik bas..badan ni kan..kalau lambat jer makan mula dia meragam especially perut ni...mengada betul.....

12 comments:

  1. Alahai sedap pulak tgk roti kaya pa dan stim tu...

    ReplyDelete
  2. dap tu..part telu separuh masak tu. yum yum.

    ReplyDelete
  3. sangkaya! sedapnyaaa eh ke roti stim kaya? sama je kann hehe
    always spare apa2 snack dalam bag.. jgn sampai perut masuk angin lagi tau SA ;)

    ReplyDelete
  4. wah..sdap sangkaya tu..tlur sparuh masak cik nor kureng skit..hehe

    ReplyDelete
  5. Tergoda tengan roti kaya tu.... SA Take careee. jangan lambat2 makan. Sediakan something dlm beg tu lapaq makan. jgn tahan2 tauu

    ReplyDelete
  6. yummyy menu tu..lama tk mkn telur separuh masak

    ReplyDelete
  7. SA kena standby roti or biskut kot dalam bag tu. Sakit perut memang perkara yg tak boleh dibawak bincang.

    ReplyDelete
  8. sedapnya roti pandan kaya stim tu kak. lama tak makan telur separuh masak macam tu. sedapnya makan dengan kicap

    ReplyDelete
  9. Sama argh dgn JM..lambat mkn sikit jek..mula arghhh

    ReplyDelete
  10. Saya pun selalu ada masalah macam ni. Tak sempat sarapan sebab ada perkara lain yang kena selesaikan. Tapi bila tanda-tanda gastrik muncul, memang terus pergi cari makanan.

    ReplyDelete
  11. yaaa da nampak kurus sikit...macam semua orang pesan kat atas tu, jangan lupa bawak bekal roti or biskut ke dalam beg in case emergency tak sempat nak sarap...gastrik tu kalo da datang, aduiii...huhuhu

    ReplyDelete
  12. Sha nmpak telur separuh masak.. cantik kejadian dia..
    sha doakan kak SA diberikan kesihatan yang baik.. Aamiin..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah