Monday, November 28, 2022

Bersiaran Dari IJN

Assalamualaikum...

Hi uols ..

Semalam xde langsung entry kan....semalam iolls pi dating la uolls...cik abg iolls datang semalam...pas tu pi shopping dan jenjalan kejap ..

Hari ni plak SA dan adik no 4 serta Dania bawak Mak Pah ke IJN untuk check up serta nak dapatkan keputusan MRI sebelum ni...sampai-sampai je punya la ramai orang...penuh bahagian pendaftaran tu ..9.30 am baru dapat nombor ..now dah masuk klinik Dr Pakar tapi doctornya x sampai lagi....sabo je la ...nak ajak minum semua kenyang lagi ..sejuk yarabbi plak tu ...




eh..eh .makcik ni...pandang kemana tu ..tanya mak...
Me : mak pandang apa tu? Ada kawan ke?
Nak tau apa dia jawab?
Mak Pah : X laaa...mak tengok buah2 tu ha....
Me : laaa...nak balik kang kita singgah beli la...tapi no anggur ye..kita cari buah lain kang


Masih menanti pendaftaran masa ni


Bukti ramai orang check up hari ni


Swmpat SA merayau bawak korang semua jenjalan tengok buah2 kat MBG ni...


Strawberry 


Singo Pear ...fav SA ni


Oranges


Crystal Guava


Ciku..tapi macam kena peram dulu sebab keras uiii...


Buah delima


Anggur


Apple of my eyes....eh Dania la....oh ya ada yang tanya bila Dania kena daftar kat UCAM kan?7hb minggu depan dia kena daftar dan terus Orientasi segala la...


Harap semua beejalan lancar hari ni...x lambat sangat...SA nak pi cari baju kurung Dania jap kang


Selfie is a must la kalau SA kan


Mak Pah dah settle amik tekanan darah, timbang berat dan skrg tengah tunggu nak jumpa doctor..nasib baik la blood test dah buat awal2 kat klinik luar...kalau x sure sampai petang kat sini nanti...haha...

Kalau sempat kang SA update entry lain ye...banyak urusan lagi ni..semalam seharian berjalan, lenguh dh kaki...

Jumpa lagi next entry ye....

12 comments:

  1. Semoga diberi keafiaatan kpd Mak Pah dan dipermudahkan urusan Dania sambung belajar nanti, Aminnnn YRA.

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan urusan Dania untuk sambung belajar.

    ReplyDelete
  3. SA anak yang solehah. Sentiasa berbakti kepada kedua-dua ibu dan bapa dan mempermudahkan urusan mereka. Moga Allah balas dengan segala kebaikan dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan segala urusanmu ye kak...

    ReplyDelete
  5. anggur tak boleh makan ye SA utk orang dialysis?moga baik2 ye makpah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak pah sakit jantung jugak, dh buat bypass and ada kencing manis..anggur mmg x boleh...gula tinggi..

      Delete
  6. Anak hebat...sentiasa mendahulukan ibu bapa...kagum saya dengam SA.
    Semoga Allah mudahkan urusan Dania ke UCAM

    ReplyDelete
  7. benda plg nyampah ialah menunggu untuk diperiksa kat hospital...kadang2 tu doctor check tak sampai 10 minit...tapi menunggu tu punyalah berjangguitttt

    ReplyDelete
  8. nice info!! can't wait to your next post!
    visit mine: muhammad solehuddin https://uhamka.ac.id/

    ReplyDelete
  9. Pergh!! Rambang mata tengok buah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah