Tuesday, November 1, 2022

Tahniah Azhafizah Pemenang Surprise Box....


Assalamualaikum...

hi korang...

Seperti yang dijanjikan sebelum ni..hari ni SA umumkan pemenang surprise box  blog SA...similar dengan top komentator contest cuma utk bulan 10 ni SA bg surprise box...2 bulan akan datang kita tgok plak SA nak bg hadiah apa ye....

Maaf SA buat simple entry je ni...sebab tengan bz...minggu ke 3 nanti baru ok...



 

Tahniah buat Fiza... insha'Allah SA akan post surprise box macam biasa guna alamat yang sedia ada ye..

Buat yang x menang x pe..SA buka kembali kotak top komentator contest dan mencari pemenang untuk bulan 11...

Selamat mencuba ye...

27 comments:

  1. Tahniah kak fiza!! Dah lama tak singah blog kak SA.

    ReplyDelete
  2. i is jeles tau, apa pun tahniah fizah

    ReplyDelete
  3. tahniahnyer cik fiza tuuuh., ;p

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..tahniah fiza..:)

    ReplyDelete
  5. Azhafizah ni banyak masa lapang, hahahaha. Tahniah, Fiza. Rezeki tu, hadiah dari SA selalunya best2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..lapang tak lapang sangat kak. Kalau sibuk, lansung tak ada nama di situ. Alhamdulillah..Terima kasih kak :)

      Delete
  6. Tahniah yang menang. Nak try bulan ni pulak.

    ReplyDelete
  7. Tahniah Fizah. Moga murah rezeki buat SA dan Fizah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin...
      Alhamdulillah...Terima kasih Kak Amie :)

      Delete
  8. Alahai bestnya ada game cmni. later nk buat jgk la hehe...

    ReplyDelete
  9. Lambat datang sini. Alhamdulillah..Terima kasih kak :)
    Tahniah untuk semua juga.

    ReplyDelete
  10. Tahniah Fiza...
    Dia potong tang kona🀣

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah