Tuesday, November 15, 2022

Family Day Teratak Mak Abah Part 5~ Random Pic

Assalamualaikum...

Ada satu lagi rupanya entry SA lupa nak publish...random photo...ikutkan hati malas nak up sebab gambar ni ketara ketembunan kami semua...siyes la warna putih ni memang menakutkan...hahahaha....kena redha la gambar x cantik...alaaa...asyik gambar sisi cantik je kan..seekali up la gambar tembun...hahahaha....lesson learn lepas ni no more white colour untuk dijadikan theme...

Sebelum kita up gambar kat kolam renang kita up dulu random pic ni ha....malas nak letak caption, korang tengok jer la gambar ye...





















Mak Pah kalau amik gambar suka betul lelap mata kan....

Sabar jer la

7 comments:

  1. Kita pun x suka putih hehehe tp klu terpaksa gak pakai putih, i is redho je la haha

    ReplyDelete
  2. Putih membuatkan nampak muda dan aktif

    ReplyDelete
  3. cantik apa SA warna putih..ada seri bila bergambar

    ReplyDelete
  4. baju putih ni buat akak nampak berisi lah, baju lain helok je selalu nengoknya. hehheheh . Sebab tu dana tak pernah ada baju jalan warna putih hhehehhe

    ReplyDelete
  5. plan asal masa kitorang ke Kenyir haritu nak tema putih biru juga...tapi ada sorang SIL ammi seriau bila dgr putih.. dia takut

    ReplyDelete
  6. seronoknya tengok gambar-gambar ni.....happy

    ReplyDelete
  7. Saya pun kurang suka warna putih sebab nampak ketara sangat. Tak boleh nak sorok. Kalau pakai mungkin kena cari yang loose baru dapat sorok sikit.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah