Wednesday, November 16, 2022

Family Day Teratak Mak Abah Part 6~ Main Layang- Layang Dan Mandi Kolam

Assalamualaikum...

Sambung lagi...lepas posing- posing...anak- anak lain terutama si kembar dan Dida main layang- layang...kakak Dania melayan gak..matahari dah terik dah masa tu...SA dah abis dah bakar2 BBQ...then lepak je menghitamkan kulit...berbelang oii kulit dibuatnya kalau mandi laut ni...sambil diorang main layang- layang, Sambil SA amik gambar...masalahnya diorang x pandai main layang- layang...takut layang- layang terputus talinyaaa...eh...macam lirik lagu plak...dulu SA ngan adik beradik masa kami duduk PD memang petang- petang main layang- layang...pernah dah naik tinggi terus putus...hilang la layang- layang tu di bawa angin

Jom la tengok gambar....



sepanjang masa ada je AA lalu dan terbang rendah...








Lepas dah main layang- layang, kami beramai- ramai pergi mandi pool plak...beramai- ramai la kami berjalan nak pi mandi pool...


Pool diorang luas betul...takde la dalam sangat...



Orang yang paling happy si Opick dan Aydan la...macam- macam gaya diorang buat...
















Kami mandi kolam sampai petang...lepas tu turun sambung balik mandi pantai...jenuh oiii...lepas tu kemas- kemas sebab hari nak senja dah kan so masa untuk bersihkan diri dan bersihkan tapak berkelah tu...vvip memang dha masuk apartment sebab Mak Pah nak dialysis...diorang tengok dari atas je cucu- cucu punya ragam mandi kolam....

Mandi kolam ni bukan setakat hari pertama aje ye...sampai hari ke dua lepas sarapan kami mandi kolam gak...cuma x amik gambar la...masing- masing dah penat...

Jumpa lagi next entry...ada lagi 3-4 entry sebelum tamat percutian atau family day kami...hehehe...jenuh nak habiskan....


10 comments:

  1. Seronok dapat masuk pool ramai2.

    ReplyDelete
  2. kita mak2 ni kalau cuti mesti nak utamakan keserokan anak2 kan3

    ReplyDelete
  3. Budak2 kalau jumpa swimming pool sakanlah depa :D

    ReplyDelete
  4. Suka betul budak-budak tu mandi kolam.

    ReplyDelete
  5. dapat conquer kolam bestnya tak ada orang lain

    ReplyDelete
  6. seronok nya..bermandi manda yer...

    ReplyDelete
  7. best nya, pool tak penuh org :)
    selesa nak mandi-manda.

    ReplyDelete
  8. Puas main air dan main gelonsong tu. Memang luas swimming pool ni.

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak bawa anak-anak berendam dalam pool. Pool besar, selea nak mandi manda.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah