Monday, November 14, 2022

Aiskrim Kon Legend..


A quick update...

SA terbaring jer ha demam, sakit tekak, sakit gigi dan batuk..lama dh x mc...hari ni SA mc...tekak ni makin bengkak plak ..nak menelan pun susah...doktor dah pesan makan yang lembut2 je ..ikut hati memang nak makan nasi...tapi fikir balik nanti lambat elok kan ..pagi tadi xde la teruk bengkaknya...balik rumah dah makan ubat..dah makan antibiotic ehhhhh....makin bengkak plak ha...buat hal betul ...dengan batuk teruk lagi ..stress je dibuatnya....

Tu gambar eskrem tu saje jer SA share, lama x nampak eskrem macam tu kan...nampak sedap...tp Mak Pah ngan Dania yg makan sebab SA memang dh batuk dari kat Bangi lagi ..kat area rumah SA ni ada rupanya orang buat catering eskrem ni...boleh la masuk list mana tau ada rezeki bleh cater untuk majlis SA tahun depan...kan?


10 comments:

  1. Wow SA, berapa in 1 sakit tu? 4 in 1? Ok citer pasal ice cream tu memang sedap la. Layan juga. Hehehe

    ReplyDelete
  2. Masa pergi kenduri kahwin baru-baru ni pun ada aiskrim kon macam ni.

    ReplyDelete
  3. teringat kat kampung jenis kon yg kembar 3 tu dahla boleh dapat aiskrim campur banyak lak tu isinya... dekat bandar ni seringgit kecik comel je

    ReplyDelete
  4. get well soon SA..aiskrim tu menggoda nampak mcm aiskrim strawberry cheese cake

    ReplyDelete
  5. Haritu pi kenduri pun ade katering aiskrim lejen ni. Ahnaff berulang amik aiskrim sebab dia tak pernah makan aiskrim kon yg camtu 🀣.
    Moga cepat sihat SA. Tekak bengkak tu, tonsil bengkak kot.

    ReplyDelete
  6. Musim batuk kan sekarang nie kak..
    Sha pun tenga batuk juga.. Semoga Akak diberikan kesembuhan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  7. fav ni dulu kecik2... dappp...
    GWS kak SA...

    ReplyDelete
  8. Dulu zaman kanak-kanak susah nak dapat makan ais krim selalu... berangan nanti dah besar dah kerja ada duit nak makan ais krim banyak-banyak....

    ReplyDelete
  9. selain aiskrim kon..suka jugak ais krim potong...memang legend

    ReplyDelete
  10. Saya perasan aiskrim kon legend ni macam makin mengecil. Sekarang kalau majlis kahwin memang ada orang buat catering aiskrim ni kak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah