Monday, November 28, 2022

Tempat Paling Bahaya Untuk SA .

Assalamualaikum....

Hi korang...

Tempat ni bahaya sebenarnya... especially untuk kaki novel dan ulat buku macam SA....kalau masuk x jumpa jalan keluar...serius...selalu jadi mangsa dah...nasib masih sedar diri ada sekotak besar kat rumah masih blom habis baca dan masih berbalut plastik lagi...tanda harga pun masih ada tau...gatal sangat pi beli banyak-banyak..baca nyer ntah bila πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Ini kalau SA nak beli pun maybe nak bagi hadiah untuk Top Komentator blog bulan ni kot....we see how...oh ya...novel atau kedai buku sementara ni ada kat KL Sentral ye..mana la tau kalau ada yang nak singgah beli...x semua novel ada la..ini lebih kepada nak habiskan stok rasanya...so seller sewa shop lot kat KL Sentral untuk jangka masa tertentu..mana nak dpt novel 3 buah RM10 kan?



 

Haaaa.....korang sempat lagi nak jadi pemenang top komentator blog SA untuk bulan November...as usual every month memang lain-lain pemenang kecuali kalau SA ada mention something different macam surprise box hari tu...

Cepat tau...2 hari jer lagi...1hb SA akan announce pemenang....

😚😚😚

14 comments:

  1. Ehhh.. macam menarik hadiah.. tapi tak sempat ni nak kejar rasanya... Hahahaa.. Murah harganya tuuu

    ReplyDelete
  2. Ada pameran buku ke di KL Sentral? Murahnya harga buku2 kat situ. Lebih baik SA habiskan dulu buku2 yg masih dalam kotak dan belum bukak lagi pembalut :D

    ReplyDelete
  3. Wahhh murahnya. Nasib baik la dekat kl kalau dekat kb ni hehe dah serbu dah

    ReplyDelete
  4. dana memang suka membaca buku tapi sekarang ni tengah mood malas jadi beli je buku tapi tak baca lagi

    ReplyDelete
  5. pakkal lah malas nk ke kl sentral tu kak, tapi murahnya rege dia... geram lak nengoknya

    ReplyDelete
  6. saya sblm kahwin pun hantu novel bila dah kahwin ni mood membaca tu tak sampai tak boleh nak kusyuk haha
    murah2nya harga novel tu

    ReplyDelete
  7. hobi yang dah lama saya tinggalkan. tapi saya sayang novel-novel yang ada kat rumah.

    ReplyDelete
  8. Hahahaha..
    Baca tajuk teruja nak tahu ap yang bahaya...hihihi

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Ammi ada 2 buku yg belum berbaca. lately ni asal buka je buku baca 1 page terus lelap. nyampah

    ReplyDelete
  11. Kita dah kurang beli novel skrg, kalau betul2 nak baca baru beli.

    ReplyDelete
  12. Pergh!! Harga dia memang boleh buat tak tentu arah nie.. hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah